Propunere pentru următoarea vacanță

Prin prisma jobului am avut ocazia să mă plimb și să văd multe orașe. Singurul meu regret este că o mare parte din vacanță mi-o petrec în compania colegilor. Îmi doresc să îmi fac cât mai multe vacanțe împreună cu familia. Nu prea am mult timp să-mi petrec în compania lor.

Plimbare cu ATVCu familia îmi fac multe vacanțe în România și  multe pensiuni frumoase am găsit la Întorsura Buzăului. În prețul cazării ai inclus un teren de fotbal, masă de tenis, bere la dozator nelimitat și eventual poţi închiria un ATV. Peisajul este de vis şi ai parte de relaxare cât cuprinde. Ai la dispoziție bucătăria vilei și dacă nu ai chef să faci ceva de mâncare, îți poți comanda ceva de la restaurantul pensiunii. Pensiunea La Moara este perfectă pentru ceea ce am eu nevoie. Atât eu cât și prietenii mei suntem încântați să ne întoarcem cu drag de fiecare dată.

Roma momondo-minZilele trecute m-a sunat un prieten să mă informeze despre o ofertă pentru Roma. Momondo este un site care înglobează mai multe oferte și caută cea mai bună variantă de preț pentru varianta solicitată. În Roma am găsit la 104 euro de persoană pentru perioada de vară. Ne gândeam să mergem la Roma un grup de câțiva prieteni și să ne bucurăm de toate frumusețile locului. Eventual putem să mergem și undeva mai la mare dacă vrem să ne bronzăm. Avem o plajă foarte mare de lucruri pe care le poți face în Italia.

Îmi doresc mult să mă reîntorc acolo în compania prietenilor mei. De câteva ori pe an merg în Italia să muncesc și cu această ocazie am cunoscut multe persoane și am văzut multe locuri pe care puțini români le-au văzut. Cred că voi putea fi un ghid extraordinar.

Atunci când găsiți bilete la prețuri mici și vreți să mergeți într-un grup mai mare, este de preferat să le cumpărați pe toate o dată ca să vă asigurați că sunt disponibile atâtea bilete câte aveți nevoie la acel preț. Se întâmplă ca firmele să scoată ultimele bilete pe acea perioadă la un preț ceva mai scăzut și în momentul în care voi le luați pe ultimele 2/4 bilete, celelalte persoane să nu mai găsească bilete deloc sau chiar să le poată cumpăra la un preț mult mai mare.

Am scrs acest articol pentru proba 16 a competiției Spring SuperBlog

Kamy

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *