Cât de hotărât ești să pleci într-o vacanță?

Când vine vorba de vacanță sau de plecat undeva nici nu trebuie să mă mai gândesc prea mult. Nici bagajul nu durează foarte mult pentru că îmi iau o geantă mare și încăpătoare în care arunc cam toate hainele mele și pot pleca la drum. Bani să am că de restul nu îmi pasă.

VacanteSpeciale.ro-Superblog-Primavara2017_170-minAm nevoie de un sejur de vis

Mă gândeam să îmi iau o vacanță prelungită. Am atât de multe de vizitat, încât sigur nu m-aș plictisi oriunde aș merge. Evident aș prefera o vacanță în afara țării pentru că în țară mă pot duce oricând. Portogalia este pe lista mea de priorități și ar fi frumos să pot ajunge anul ăsta acolo. Deocamdată nu am stabilit concret pentru că bugetul meu nu-mi permite artificii de acest gen. Las timpul să curgă și voi vedea ce oportunități se ivesc.

Aș vrea un city break de 3-4 zile

Mă îngrozește gândul că nu am nici un plan de vacanță și aș prefera să mă gândesc din timp la ceva pentru că în ritmul ăsta risc că-mi fac toate vacanțele în jurul casei cu urechile ascuțite la poveștile prietenilor care se întorc din vacanță. Cu ochii pe facebook să văd ce poze își mai pun prietenii din vacanță și cu cheia vecinului la purtator …. este plecat în vacanță și eu îi ud floricelele.

Visul meu este către un circuit

Un circuit cu autocarul ar fi un vis. Evident că ar fi obositor, dar aș avea ocazia să văd într-=o săptămână sau chiar două ce nu au văzut alții în toată viața. Mersul cu autocarul nu este printre metodele mele preferate, dar altă variantă nu am și dacă îmi doresc un sejur, va trebui să accept această metodă de transport. Pe Vacanțe Speciale am văzut multe circuite turistice care ajung până-n Portugalia și asta ar fi una din șansele mele să pot ajunge în orașul dorit. Avantajul unui circuit este faptul că ai în permanență un ghid cu tine și îți spune exact povestea locului în care ajungi și te îndrumă către principalele obiective turistice din orașele în care sunt opriri.

Experiența mea cu Vacanțe Speciale

Sunt abonată la newsletterul lor şi primesc periodic ofertele lor. Asta mă face să intru pe site mai mult decât mă aşteptam şi analizez tot timpul prețurile și verific prețurile destinațiilor preferate. Am îndrăznit să sun să vorbesc cu o operatoare pentru a vedea ce variantă îmi oferă.

O domnișoară drăguță mi-a răspuns și după ce mi-a ascultat toată polologhia mea, m-a întrebat ce buget am. Am rămas absolut surprinsă de asta pentru că nu mă așteptam la această întrebare. 800 euro pentru o vacanță de minim 5 zile. Mi-a zis că îmi poate găsi ceva frumos doar să nu mă aștept să am vreun all inclusive. cel mult un mic dejun mă poate ajuta. M-am mulțumit de răspunsurile primite și toate ofertele personalizate care s-au ăncadrat în bugetul stabilit le-am primit pe mail. Am avut din ce să-mi aleg și chiar urmează să plec într-o vacanță peste 2 luni.

Am scris acest articol pentru proba 13 a competiţiei Superblog – CND Vacanţe Speciale

 

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *