Învață engleza rapid cu ajutorul cursurilor online

Engleza este o limbă ușoară și este foarte ușor de învățat dacă o parcurgi la momentul potrivit. Atunci când ești trecut de o anumită vârstă nu mai ai răbdarea necesară. Mama mea a făcut rusa în școală și evident că mai mult de 10 clase nu a făcut pentru că pe vremea ei nu se făcea prea multă școală. Acum a fost nevoită să facă engleză și m-am chinuit să îi explic eu baza. Este greu spre foarte greu să înveți pe cineva care vrea, dar nu are răbdare.

Cum poți învăța după un curs online

Cursul online de engleză mi-a fost de mare ajutor. Acesta este mult mai ușor de parcurs pentru că este structurat foarte bine. Am rugat-o să parcurgă primul curs care este gratuit pe site și să vadă dacă reușește să înțeleagă ceva. Engleza pe calculator este ușor de învățat, dar totuși trebuie să-ți dai puțin interesul și contează cât de mult exersezi după pentru că la fel de bine se și uită.

Primul curs l-am parcurs împreună și am mai ajutat-o cum am putut. M-am amuzat copios de stângăcia mamei și de felul în care-i ieșeau cuvintele. Acest curs îmi place pentru că poți învăța engleza fără profesor și totul se întâmplă în locul și momentul stabilit de tine.

Structura-curs-minStructura cursului de engleză

Orice curs începe cu un studiu. Întâi studiem bine problema și ne punem pe citit. Citim gramatica și diversele exemple. Dacă prinzi ideea, aceasta se aplica în mai toate situațiile și mai sunt câteva cazuri excepționale care ies din tipare.

Urmează exercițiile și propozițiile recapitulative în care poți să vezi singur care sunt punctele forte și în cazul în care nu stăpânești o anumită categorie, să poți să revii asupra ei și într-un final să poți face singur acele exerciții. Dacă totuși consideri că nu ai înțeles un anumit mecanism, este de preferat să dai un mail profesorului și acesta îți poate explica. După ce termini și acest capitol urmează exercițiile de vocabular.

English-3După ce parcurgi toți pașii acestui curs urmează testul. Dacă nota obținută este prea mică, trebuie să revii asupra cursului. Cursul se încheie în momentul în care iei o notă de trecere şi abia după asta poţi să treci la următorul curs. Este în interesul nostru să ne străduim să luăm o notă cât mai bună pentru că prin asta se reflectă cunoştiţele căpătate.

Articol scrie pentru proba 4 a competiţiei Spring SuperBlog

 

 

Kamy

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *