Am stat în puf și am plutit pe un norișor

Brânza este un aliment foarte consumat de români și este consumat în diverse combinații, în funcție de preferințe. Înainte fugeam de brânza de capră pentru că mă înspăimânta gândul și ideea de a mânca ceva de la acel animal. Pur și simplu era vorba despre o mentalitate greșită și refuzul meu de a gusta un aliment bun. Combinația perfectă pentru mine este brânza cu roșii de grădină.

Brânză pufoasă la picnic

Anul trecut am avut plăcerea de a fi invitată la un picnic romantic în natură. Ştiam că urma să ajung la o partidă de pescuit împreună cu mai mulţi prieteni şi am ajuns într-o cadru intim pe malul unui lac și cu meniu puțin diferit. Am avut o cremă de brânză pufoasă, pentru că știa că sunt fan brânză, ceapă roșie, salam cu piper, vin roze demisec și toate erau frumos aranjate într-un coș.Puf puf delaco-min

Am vorbit ne-am distrat și la final am primit o pufoșenie și m-a rugat să trec peste faptul că este atât de frumoasă și aș fi putut s-o păstrez ca o amintire a acestei întâlniri. Ideea era să caut comoara din interior. Cu alte cuvinte, trebuia să o măcelăresc cu un cuțit. În interior am găsit un inel și imediat ce l-am scos am auzit și o întrebare tremurată “Vrei să fii soția mea?”.

Răspunsul meu a fost prompt și pozitiv și trebuie să recunosc că așteptam de multă vreme să trecem la un alt nivel cu relația noastră.

O relație frumoasă și închegată

Ne amintim cu drag despre această peripeție și despre felul inedit în care m-a cerut. Ceea ce părea să fie o zi normală și relaxantă, a ajuns să fie o zi emoționantă și foarte plăcută alături de el. Acum, la aproape 3 ani de la acel eveniment, ne amintim cu plăcere despre acel eveniment atunci când savurăm o brânză pufoasă de la Delaco.

Articol scris pentru Spring Superblog 2017, proba numărul 2 – Puff…. Puff….. Pufuleşte-te!

Kamy

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *