Lumea întreabă, Doctor Farmec răspunde

Bolnavă, indispusă sau cu mici probleme de sănătate? Nici o problemă, toate au o rezolvare de la Doctor Farmec. Trebuie doar să-i adresezi întrebarea potrivită pentru ca el să poată veni cu soluția ideală. Doctor Farmec nu este medic generalist. El este un medic în frumusețe și cu ajutorul ingredientelor naturale și soluțiilor BIO pe care le oferă, a ajuns să fie o marcă preferată pentru întreaga familie.

Sunt mezina familiei și am doar 18 ani. Aș dori să știu și eu Doctor Farmec, ce produse specifice vârstei și tenului meu ușor uscat aș putea folosi?

Doctor Farmec: Un ten uscat are nevoie de hidratare. Nu trebuie ignorat acest aspect pentru că o mare parte din problemă se poate rezolva prin hidratare. Trebuie să bei cel puțin 2 litri de lichide pe zi și să le bei proporționat în fiecare parte din zi. Nu este indicat ca trei sferturi să fie băută seara, când ți-ai amintit, pentru că disconfortul mersului la baie pe perioada nopții te va descuraja.

happiness-caseta-2-minCa și soluție pentru tenul tău ar fi caseta cadou Hapiness CC Cream. Aceasta conține un fluid de curățare care poate înlocui orice demachiant. Sunt absolut convins că încerci să mai furi și să te mai machiezi și acum este momentul să afli cât de importantă este curățarea tenului. Produsul este unul foarte blând cu tenul și te ajută să îți ofere o piele delicată și curată. Este absolut obligatoriu să nu uiți să te demachiezi seara oricât de obosită ai fi. Chiar dacă nu ai fost machiată, tenul trebuie curățat de toate impuritățile din atmosferă care se așează pe fața noastră chiar dacă vrem sau nu.

CC Cream-ul din pachet te ajută să ai o minimă de hidratare a tenului și în același timp îți oferă și o culoare. Poate înlocui folosirea unui fond de ten sau chiar acoperirea unor mici neplăceri create de un coș. El are rolul de a menține un ten hidratat și de a uniformiza culoarea pielii. Mai bine zis, este o cremă colorată potrivită tenului tău tânăr.

Eu sunt mama domnișoarei și aș vrea ceva bun pentru pielea mea puțin mai matură. Nu am probleme grave cu tenul, doar că mă deranjează câteva mici riduri din jurul ochilor. Am o ten mixt.

fiole_cu_acid_hialouronic-minDoctor Farmec Tenul tău arată bine și cu câteva produse potrivite poți rezolva aceste mici probleme și în același timp poți ține sub control ridurile. Trebuie să folosești un tratament compun din fiole cu acid hialuronic. Tenul matur are nevoie de o atenție suplimentară și nu este suficient să folosești o cremă cu ingrediente naturale și potrivite. Este nevoie de aceste fiole pentru că acidul hialuronic din compoziție ajută pielea să fie mai elastică, oferă un efect intens de hidratare și netezește ridurile. În pachet sunt 10 fiole care se folosec o dată pe lună, iar cura ține în jur de 3-4 luni.

O dată folosit acest tratament tenul se va schimba complet și vei putea vedea rezultatele pe tenul tău. Evident că aceste fiole trebuiesc însoțite de un plus de hidratare și de ajutorul unei creme specifice vârstei și cu un efect antirid și obligatoriu cu acd hialuronic. La vârsta ta, pielea nu reușește să producă suficient acid hialuronic și pentru asta, trebuie să ajutăm pielea și să îi recăpătăm luminozitatea.

gerovital-crema-antirid-cutie-2-min

Gerovital este o marcă specială tenului matur. Aceasta poate fi folosită zilnic pe pielea complet curățată și rezultatele nu întârzie să apară. Este cunoscută pentru superenzima anti-îmbătrânirii, asigură fermitate pentru termen lung, acționează asupra ridurilor, stimulează producerea de noi fibre de colagen și regenerează tenul din interior. Nu ar trebui să-ți lipsească așa ceva din casă.

Pentru a vedea mai bine rezultatele, recomand să-ți faci o poză la tenul complet demachiat și să revii cu o poză în fiecare lună după folosire și să observi schimbările. Recomand să îți faci poze în același loc și de preferat să ai o lumină naturală pentru a se vedea mai bine trăsăturile. Deja din prima lună de folosire încep să se vadă semnele!

 

SUPER_BLOG_orhidee-300x300-minFarmec este un brad românesc și are o gamă diversă de produse pentru orice fel de probleme, de ten sau chiar special pentru fiecare vârstă în parte. Nu trebuie să fii medic ca să poți înțelege pentru ce este bun fiecare produs în parte și să cauți acel produs care îți poate satisface nevoile existente.

Am scris acest articol pentru proba 17 a competiției Spring Superblog

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *