Bunica la restaurantul chinezesc

Mâncarea chinezească este ușor diferită de bucătăria noastră și are un gust aparte. Dulce, picantă sau ușor înțepătoare, aceasta este delicioasă și pe mine mă face să mă ling pe degete de fiecare dată. Fac acest lucru pentru că bețele din dotare nu sunt punctul meu forte și fac ceva eforturi ca să pot mânca cu ele.

În București nu ajung foarte des. Se întâmplă să am ceva treabă cu bunica pe la spitale, controale și alte nebunii și doar atunci vin și mă mai plimb un pic prin mall, până când se plânge bunica de picioare și se mulțumește să mă aștepte pe o bancă. Nu este tocmai relaxant să știi că cineva stă totuși după tine și te așteaptă în timp ce tu pierzi timpul prin magazine și probezi haine.

Dimineața la prima oră trebuie să fim în București, așa că un sandviș și o sticlă de apă sunt absolut suficiente pentru drum. Știm că la prânz vom fi în mall și acolo avem ce alege. De data asta i-am propus bunicii să meargă pe mâna mea și să alegem o mâncare mai altfel așa cum nu a mai mâncat ea. Niciodată nu zice nu și îmi amintesc că i-am mai făcut o dată o propunere de genul și mai mult de 2 guri nu a putut să mănânce.

I-am făcut o surpriză și am ales o cutie, o cutie cu pui și câteva legume fără a fi deloc picantă. Mi-a trecut prin cap să-i iau pui cu ananas, dar m-am gândit că ea nu va putea asocia gustul puiului cu gustul de ananas. Nu am vrut să risc și am zis să fie ceva mai clasic.

Mâncarea chinezească nu a fost tocmai cea mai bună alegere pentru ea și era suspicioasă la fiecare chestie care o băga în gură. A dat la o parte câteva bucăți negre și nici măcar nu a vrut să guste vreo gură din urechile de lemn, oricât de mult m-am chinuit să-i explic că sunt ca niște ciupercuțe. Clar nu trebuie să scoți un bătrân din ritmul lui. Nu are cum să se adapteze la nou sau să fie în asentimentul tineretului.

Wu-xing-App-min

Noua aplicație Wu Xing mi-a permis să adaug poza făcută de noi și m-am bucurat să văd că dacă plasez comenzi cu ajutorul ei, am o oarece reducere. Ghinionul face că nu mă pot bucura în totalitate de acest discount și cred că îmi va fi mult mai folositoare în momentul în care mă voi muta în București. dacă vreți să vă jucați și voi cu aplicația, puteți descărca Share your box de pe Android sau IOS. Este foarte friendly și sigur nu veți întâmpina probleme.

Am scris acest articol pentru Wu Xing(proba 16) din competiția Sprin Superblog

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *