Profesioniștii fac cea mai bună tâmplărie din lemn stratificat

Îmbinare a designului elegant, a calității și a beneficiilor aduse sănătății, lemnul stratificat reprezintă soluția ideală pentru o casă frumoasă. Rezultatul unei munci intense, lemnul stratificat este realizat din trei lamele(scânduri). Aceste lamele sunt lipite una peste alta, creând astfel un material solid și rezistent. Obținute din buștenii ce au fost decojiți și tăiați cu măiestrie pentru a obține forma perfectă, lamelele devin scândura brută.

Zona de dining-minAcest lemn este perfect pentru a construi ferestre, uși sau mobilier. Cel mai important moment al zilei este dimineața. deschidem ochii și ne aruncăm privirea spre geam. Vrem să fim mângâiați de razele jucăușe ale soarelui prin fereastra camerei. Nu ne putem bucura în fiecare zi de soare, dar putem să avem privilegiul de a avea o fereastră superbă în cameră. Este atât de greu sa alegem modelul potrivit pentru fereastra camerei.

Ferestrele aduc lumina în orice cămin și au rol important în menținerea temperaturii din cameră. Designul ferestrei este vital pentru o casă cochetă. Geamurile mari și cele mici, au fiecare o semnificație considerabilă. Geamurile mari sunt ideale pentru sufragerie sau bucătărie. Oferă o vedere liberă, iar atunci când împrejurimile casei ne asigură o priveliște plăcută aceste ferestre sunt ideale. Dacă vă doriți să vă bucurați de intimitate, ferestrele mici sunt cea mai bună alegere. Vă puteți imagina cât de frumos poate fi să aveți multă lumină în zona de dining și să savurați o gustare bucurându-vă de lumina naturală? Ei da, se poate. Cu geamurile din tâmplărie lemn stratificat aveți parte de răsfățul soarelui, iar aspectul ferestrelor va oferi un aer chic spațiului.

Fiecare încăpere a casei are nevoie de ferestre. Deloc de neglijat în designul ambiental și nelipsită din orice cameră, fereastra face ca orice spațiu să fie unul plăcut și relaxant. Ar fi incomod și dificil sa avem o baie întunecoasă. Un mobilier luminos și o fereastră care oferă lumină suficientă vor crea clipe minunate. Geamurile din lemn stratificat pot fi comandate pe nuanțe în ton cu culorile camerelor. Pot fi vopsite sau accesorizate. Aburul, umiditatea sau temperaturile extreme nu le vor degrada structura solidă. Este de apreciat să avem o baie modernă. Un mobilier rezistent și corect compartiment pot face ca această încăpere să devină preferată de toți ai casei. Un ambient retro sau chic poate fi dat de obiectele de mobilier. Pricepuții în tâmplărie au creat ușa ideală, mobilierul perfect și fereastra potrivita. Acestea se pot completa sau pot crea contraste care creează o locuință călduroasă.

phpThumb_generated_thumbnailpng6-minViziunile Feng-Shui în decorarea caselor roiesc în jurul atelierului de tâmplărie care oferă un mobilier minunat și  lemn stratificat. Fereastra este un detaliu semnificativ de care vă puteți lega pentru a vă crea un colț de confort sau un cadru de revista. Stilul unei case stă în puterea mobilierului. Mobilierul și ușile de lemn sunt foarte apreciate de arhitecții și designerii de case. De la articolele de bucătărie până la dormitor, lemnul domnește și este rege. De la mirosul plăcut al lemnului, la materialul delicat, mat sau lucios, plăcut la atingere, la rezistența în timp. Lemnul stratificat este soluția potrivită pentru un mobilier de calitate. Acesta se pliază doleanțelor noastre și de adaptează nevoilor fiecărei persoane. Maieștrii în tâmplărie au puterea de a crea cel mai bun mobilier. Rapid, sigur și pe comandă, așa cum va doriți. Cea mai bună alegere pentru o casă de vis.

Dacă aveți nevoie de o părere, de ajutor sau de măsurători, vă las adresa celor de la Robimex SRL

Sebeș, Strada 24 Ianuarie Nr 12 , jud Alba

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *