Liber la împrumuturi rapide fără garanții

Creditele sau împrumuturile sunt prietenele mele. Fără ajutorul lor nu aș fi putut avea ceea ce am astăzi. Am luat un apartament cu programul prima casă și am de plătit la el o bună perioadă de timp. Pe vremea când mi-am ales apartamentul perfect nu m-am gândit că voi plăti la acel împrumut o perioadă destul de lungă de timp. Chiar dacă nu am considerat că suma care trebuia să o plătesc lunar ar fi o povară pentru mine, asta nu înseamnă că voi fi mulțumită cu acel apartament timp de 30 de ani. Nici o clipă nu m-am gândit că pentru o familie am nevoie de un apartament mai mare și copilul are nevoie de spațiu.

Bani cu imprumut-minNu vroiam să mă mai înham la încă un credit pe termen lung și dacă aș fi vrut să fac o mutare inteligentă, aveam nevoie de un schimb. Doar că mutarea de la 2 la 3 camere nu a fost atât de ușoară pe cât m-al fi așteptat. Pentru asta m-am băgat în diverse datorii și aproape că uitasem scadența la fiecare în parte.

Ca să îmi fac un nou credit, trebuia să-l acopăr pe cel existent. ca să-l acopăr pe cel existent aveam nevoie de o sumă destul de mae de bani pentru că la începutul creditului plătești dobânda și abia după asta începi să restitui din creditul propriu-zis. Mai exact dacă vrei să achiți integral creditul după 2-3 ani, poți avea surpriza că ai de dat băncii cam tot atât de mulți bani ca și când ai împrumutat. Trecând peste aceste mici detalii pe care orice persoană care a luat măcar un împrumut de la bancă  o dată în viață le cunoaște, mai aveam nevoie de niște bani pentru actele care trebuiau făcute.

Am împrumutat bani de la prieteni și părinți și mai aveam nevoie de un mărunțiș. Așa am aflat de existența celor de la Telecredit care oferă împrumuturi rapide și fără garanții. Fix de ce aveam eu nevoie. Nu vroiam să mă mai bag cu garanții și alte nebunii. M-au ajutat foarte mult consultații firmei pentru că transparența oferită m-a făcut să am toată încrederea în ei și răspunsurile la toate întrebările mele au venit prompt și pe înțelesul tuturor.

O clipă nu am fost reticentă în ceea ce îi privește și eu am fost mulțumită de felul lor de a colabora. Îi recomand pentru că ei nu sunt brokeri și pot oferi soluții de împrumut rapid pe care alte firme nu le pot susține. Totul s-a întâmplat online și telefonic. Nici măcar nu știu dacă au vreun sediu în orașul în care locuiesc. Important este că după analiza solicitării mele am primit un mesaj prin care îmi confirma că voi primi în cont în cel mai scurt timp!

Articol scris pentru proba 12 SuperBlog

Kamy