Câștigă bani din advertoriale

Banii sunt o problemă și în același timp o necesitate pentru toată lumea. Ne dorim bani ca să ne putem face micile mofturi, să îi folosim pentru micile nevoi sau chiar pentru a ne rotunji veniturile. Banii nu se fac ușor și pentru asta trebuie să muncești sau ca să te zbați. Advertorialele sunt considerate ca un bonus și am să vă explic imediat ce este un advertorial.

Blogger-minCe este un advertorial?

Un advertorial este un articol scris pe blog care seamănă mai mult a reclamă. Chiar dacă ai folosit sau nu produsul/seriviul respectiv, scrii un articol în care să pui într-o lumină pozitivă. Sunt firme care își doresc și articole care să aibă o nuanță neutră sau chiar negativă, dar acestea sunt puține.

Important este că aceste advertoriale sunt cu bani. Mai exact primești bani ca să scrii un articol, iar tema îți este dată de către sponsor. Ca idee, nu este un lucru greu sau imposibil. Trebuie să cunoști câtuși de cât limba română și să ai puțină imaginație. Restul vine de la sine.

Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să poți scrie advertoriale

De obicei de advertoriale se ocupă firmele de SEO. Ei caută firme, site-uri care vor să-și promoveze produsele și firmele de SEO împart advertoriale în funcție de bloggerii pe care îi cunosc sau care sunt în baza de date. Fiecare firmă are propriile condiții și modul lui de colaborare și cu toate astea sunt unele standard.

  • să ai un blog pe domeniu propriu
  • să ai minim 6 – 12 luni vechime pe domeniu
  • să scrii constant sau cu o anumită frecvență pe blog

Cam astea sunt condițiile fără de care nu puteți începe o colaborare. Blogurile pe domeniu sunt mai bine văzute și de către google și din această cauză firmele preferă domeniile. Pe de altă parte blogurile pe domeniu sunt considerate mai stabile. Firmele care investesc în publicitate vor să aibă o anumită garanție că articolele de promovare pentru care ele plătesc vor fi păstrate o perioadă cât mai lungă pe blog.

Să vorbim despre Advertoriale.eu

Eu scriu de ceva timp pentru Advertoriale.eu şi sunt tare mulţumită de experienţa mea cu ei şi din acest motiv am yis să vă povestesc şi vouă în ce constă această colaborare. Dacă îndeplineşti condiţiile de mai sus, te poţi înscrie pe advertoriale.eu.

Site-ul seamănă mai mult cu o platformă. Aici sunt încărcate o întreagă listă de articole pe care le poți scrie sau nu. Poți accepta un articol sau refuza. Totul depinde de tine și dacă articolul pe care urmează să-l scrii este potrivit cu blogul tău. Aici treaba este subiectivă și fiecare face ce vrea cu blogul lui. Sunt bloguri nișate pe anumite domenii și nu se abat de la regulă sau bloguri generaliste în care poți găsi de toate. Diferența o fac categoriile din partea de sus a paginii și daca cineva vrea să vadă o anumită temă pe blog o poate căuta pur și simplu sau poate accesa o categorie.

Referitor la advertoriale.eu, regulile sunt foarte simple. În momentul în care vizualizezi un job, îl poți opri pentru tine. Asta înseamnă că urmează să scrii despre el și acesta îți este alocat. Nu ai un termen limită în care să-l scrii, doar că joburile au termene limită în care se pot înscrie persoanele. După ce scrii articolul, îl încarci în aplicație și asta este tot. Timpul în care articolele sunt validate este foarte scurt. De multe ori acestea sunt deja aprobate și banii apar a fi în credit.

Banii se primesc în paypal la începutul lunii următoare. Partea frumoasă este că nu contează dacă ai 5$ sau chiar 100$, plata se face la începutul lunii și niciodată nu am avut probleme în acest sens. Sunt foarte corecți din acest punct de vedere.

 

Kamy

One Comment

  1. Foarte bine de știut! În social media părerile sunt împărțite… Dar chiar ma gândeam sa încep și eu o colaborare cu ei, asa ca îți mulțumesc pentru informații!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *