Cerere în căsătorie fără inel

Femeile sunt mai familiste și își doresc să se așeze la casa lor, să aibă copii și să aibă o casă de îngrijit. Bărbații sunt mai reticenți la aceste aspecte și preferă să nu facă prea curând acest pas. Amână pe cât posibil acest pas. În ziua de azi este tot mai greu să-ți întemeiezi o familie și din motive financiare acest lucru este amânat foarte mult.

Căsătoria s-a lăsat așteptată în cazul meu, pe de-o parte nu mi-am dorit eu să mă mărit prea devreme și am avut o relație lungă și frumoasă. Vorbesc la trecut pentru că vorbesc despre relația de înainte și de după căsătorie. Relația noastră a durat 10 ani și abia după această perioadă am făcut pasul cel mare. Nu regret că am așteptat atât pentru fiecare etapă a vieții are frumusețile ei.

Am fost surprinsă de cererea în căsătorie și mai exact am fost la o casă de la țară pe care o ținem doar pentru grătare și pentru relaxare și nu mă așteptam să fim singuri. De obicei mergem acolo cu prietenii sau cu părinții și avem grijă de grădină, facem un grătar și ne relaxăm după o săptămână agitată. S-a așezat în genunchi, vizibil emoționat și m-a întrebat dacă nu vreau să fim împreună pentru tot restul vieții! Nu mă așteptam la așa ceva și m-a luat complet pe nepregătite. În schimb, am primit o cutie de bijuterii goală. M-am bucurat pe de-o parte că nu a ales un inel care să nu fie pe placul meu. A zis că putem merge amândoi să alegem cel mai frumos inel și că de teamă ca el să nu dea greș.

Splendor-minSplendor a fost magazinul de unde am vrut să-mi aleg inelul. Știam că este bine aprovizionat și că are cele mai multe modele de bijuterii. Era aproape imposibil să plec cu mâna goală. Mi-am ales un inel superb și m-am consultat și cu iuby asupra modelului ales, deși în mare parte decizia mi-a aparținut.

Majorica-minPrintr-atâtea bijuterii, inele, cercei ,brățări și ceasuri, nu puteam pleca din magazin cu un banal inel. Mi-am permis să-mi aleg și un ceas Fossil. Acest brand s-a ridicat foarte mult și au o gamă foarte mare de modele de ceasuri. Mi-ar fi plăcut să-mi pot alege și bijuterii Majorica, dar prețul ridicat al acestor produse m-a ținut la oarecare distanță. Sunt frumoase, luxoase și cu toate astea mult prea scumpe.

Am scris acest articol pentru Spring Superblog, proba 15

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *