Cum sa pleci la mare fara costum!

Costumul de baie este o piesă vestimentară esențială atunci când te pregătești de vacanță. Week-endul trecut am tras o fugă până la mare și surprinzător sau nu mi-am uitat costumul de baie acasă. Ca să mă fac bine înțeleasă. Am pe puțin 5 costume de baie și evident că nu vroiam să las nici unul acasă așa că intenționam să le iau pe toate. Planurile mele nu s-au potrivit așa că le-am pus pe toate într-un loc și am făcut-o lată.Costum de baie

Deși plecam la mare pentru un week-end, adică 3 zile de plajă maxim, eu de fiecare dată îmi fac mult mai multe bagaje decât în mod normal pentru că mă gândesc că pot prinde o zi călduroasă sau nu și în concluzie am și 4 perechi de pantaloni scurți, 3 tricouri, 2 top-uri și cel puțin o pereche de blugi. Nu pot pleca fără placa de păr, creme pentru corp, păr, loțiuni de baie,etc. În concluzie, fie că plec câteva zile sau o săptămână, bagajul meu este foarte voluminos. De fiecare dată mă întrebă iubitul dacă cumva am de gând să mă mut.

Un alt semn de întrebare a multora este că eu stau doar 3 zile la plajă și pentru ce mi-ar trebui 5 costume de baie. Explicația ar fi una simplă. Este posibil să nu am chef să folosesc un anumit costum sau s-au mai întâmplat cazuri să port același costum de baie în tot sejurul. De fiecare dată mă gândesc că decât să îmi lipsească ceva mai bine îmi iau tot ceea ce cred eu că am nevoie. În concluzie, mi-am cumpărat de la mare un costum de baie nou și în felul ăsta pentru următoarea vacanță voi avea un costum de baie în plus.

 

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *