Luna decembrie vine cu reduceri. Este momentul să îi oferi un dar prețios

Bijuteriile sunt obiecte prețioase care exprimă o încărcătură sentimentală. Acestea au atât o valoare financiară cât și una de suflet, ca o dovadă de iubire. Cele mai apreciate bijuterii sunt cele care exprimă uniunea dintre iubiți și soți. Iată cum aceste bijuterii pot fi cu atât mai apreciate când sunt oferite în luna cadourilor.

Inel de logodna-minDe ce să îi oferi inelul de logodnă în luna cadourilor
Dăruirea inelului de logodnă este un moment încărcat de emoție, care de cele mai multe ori se lasă așteptat. Partenerii noștri așteaptă momentul oportun pentru a ne oferi acest inel și pentru a-și face curaj să ne ceară în căsătorie. Luna decembrie este luna cadourilor, un moment potrivit pentru a-i face cadou un inel de logodnă. În plus, ai avut timp suficient pentru a strânge bani pentru cadoul de Crăciun.
Această sărbătoare este prilej de bucurie în care primim și oferim cadouri. Poți să îți surprinzi iubita dacă vei lăsa sub brad o cutie mică și elegantă, dar extrem de valoroasă. Magazinele de bijuterii oferă reduceri la toate produsele disponibile. Acesta este un motiv în plus pentru care achiziția unei inel logodnă nu merită amânare. Dacă ai o iubită mai pretențioasă și îți dorești să o dai pe spate poți alege un inel deosebit din gama bijuterii diamante.
La o cerere în căsătorie cu o bijuterie atât de prețioasă răspunsul va fi afirmativ, cu siguranță. Ai toate motivele să profiți în aceasta lună pentru a-i face un dar inedit partenerei. O vei surprinde cu o bijuterie deosebită, vei marca sfârșitul de an și Crăciunul cu un gest memorabil, vei putea achiziționa un inel special la un preț special. Inelul reprezintă uniunea femeii cu bărbatul iubit. O persoană care primește un inel de logodnă de aur va fi mulțumită și își va aminti de darul deosebit de Crăciun.

Inel de logodna la rosa-minDacă sunteți logodiți și vrei să treci la următoarea etapă

Sunteți logodiți și îți dorești ca relația voastră să devină oficială, iar tu nu ai nici cea mai mică idee cum să o faci. Luna cadourilor vine cu reduceri substanțiale la inele și verighete aur. Deja cred că ai ghicit despre cum o poți face să înțeleagă că se aud clopote de nuntă. Nu poate fi dar mai surprinzător decât ca Moșul să vă lase sub brad verighete aur. Există foarte multe modele de verighete, iar ca surpriza să fie cât mai mare puteți alege verighetele din categoria bijuterii cu diamant.
Verigheta cu diamant mai mic este cu atât mai apreciată și prețioasă. Strălucirea unui diamant va reuși să aducă licărul în privirea celui care primește o bijuterie accesorizată cu o piatră atât de prețioasă.

Avantajul de a-i oferi inelul în decembrie

Alternativele pe care le oferă luna decembrie ajută chiar și cele mai timide persoane să facă pasul cel mare. Acesta este unul dintre avantajele de a-ți cere iubita în căsătorie luna aceasta. Pentru că foarte mulți vor să ofere cadouri cât mai deosebite, magazinele de bijuterii vin în ajutorul nostru , oferindu-ne reduceri la toate produsele existente.
Poți cumpăra o bijuterie mult mai valoroasă la un preț accesibil. Ai de unde alege ceea ce își dorește pentru că ai la dispoziție foarte multe modele de inele de logodna. Fie că alegi să îi oferi un inel de logodnă de aur, mai finuț, sau îți dorești să îi oferi unul mai solid, valoarea sentimentelor va fi aceeași. Să poți cumpăra bijuterii cu diamant cu o reducere de 20% este o ofertă irezistibilă. Bijuteriile sunt daruri prețioase atât din punct de vedere sufletesc, dar și datorită valorii lor. În luna decembrie este momentul să îți pui la bătaie economiile și să fii un Moș darnic.
Când decizi să oferi o bijuterie, alege-o cu mare atenție. Chiar dacă un inel pe care îl dăruiești are o piatră mică, dar acea piatră este un diamant, nu doar gestul va conta. O bijuterie spune o poveste. Un inel de logodnă sau verighetele nu sunt bijuterii pe care le putem oferi oricând. Tocmai de aceea, să faci un astfel de cadou luna aceasta, profitând și de prețul redus al bijuteriilor, pare a fi cea mai bună alegere. Oricât de pretențioasă ar fi persoana căreia urmează să îi oferi un astfel de dar, o bijuterie este cadoul ideal.

Ți-ar plăcea să primești un inel cu diamant de Crăciun?

Kamy

13 Comments

  1. nu pot spune ca sunt fana diamante sau bijuterii, mai repede apreciez alte lucruri. dar cred ca orice femeie ar fi incantata sa primeasca inelul de logodna intr-un cadru festiv, de sarbatori

  2. Sincer? Nu, nu as vrea sa primesc inelul de logodna de Craciun. De ce sa renunt eu la un cadou de Craciun in favoarea inelului? :))) Sa-mi dea acum o bratara si in ianuarie sau in orice alta luna inelul de logodna. Dar sa nu se suprapuna cu alta sarbatoare importanta. E ca si cum ai trisa, asa vad eu gesturile astea romantice in momente de sarbatoare. Eu vreau ca momentul nostru sa fie unic, nu sa sarbatorim si altceva taunci ce sarbatoreste toata lumea, sa ne aducem aminte fix de cererea in casatorie, nu ca la Craciunul din 2017 m-a cerut de nevasta.

  3. Unei femei, poate ii va lipsi un colier, o bratara, etc. dar niciodata un inel de pe deget, fie ca este un inel de logodna, fie care are o alta semnificatie, inelul are intotdeauna o poveste.

  4. Cred ca orice femeie iubeste o bijuterie de acest fel , indiferent de momentul cand ii este daruita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *