Bijuteriile sunt cele mai potrivite cadouri de Sărbători

Luna decembrie nu doar că marchează sfârșitul de an, dar este și luna în care sărbătorim Crăciunul. Această lună este considerată a fi luna cadourilor. Fiecare zi oferă un prilej pentru a oferi celor dragi ce își doresc. Cei mici îl așteaptă cu nerăbdare pe Moșul, iar noi, cei mari, suntem entuziasmați să oferim daruri celor dragi nouă și primim daruri de la cei apropiați. Noi, femeile, adorăm să primim un parfum, produse cosmetice sau o pijama pufoasă, un dar simbolic, dar cel mai mult ne impresionează bijuteriile. Iubim brățările, colierele și cerceii, dar un inel aur va face furori și ne poate lăsa fără cuvinte.

Inele de aur-minSemnificația inelului

Se spune că inelul este cartea de vizită a persoanei care îl poartă. Asociate cu personalitatea, stilul de viață și caracterul, inelul este cea mai apreciată bijuterie. Inelul poate semnifica un legământ, în cazul în care iubitul îi oferă un inel cu diamant logodnicei sale. Nu doar că va crea un legământ, dar va garanta și un tip de legătură superioară, specială. Inelul este bijuteria cel mai des purtată, iar inelele cu pietricele sunt deosebite și elegante. Purtarea unor inele de aur de către o damă poate fi asociată cu statutul social al acesteia. Oferirea unui inel diamant va fi un gest care va stârni uimirea persoanei căreia îi este oferit și va fi foarte apreciat. Inelul este considerat un simbol al dragostei și căsătoriei.

Ține cont de personalitatea ei și alege inelul care i se potrivește

Alegerea inelului potrivit pentru persoanele cele mai importante din viața noastră va fi o adevărată provocare. Pentru mamele noastre ar fi ideale inele de aur, iar iubitelor, în cazul în care doriți să impresionați sau să o cereți în căsătorie, inelele cu diamant sunt darul perfect. O bijuterie poate fi purtată mereu și când vorbim despre un inel acesta se poate purta la orice ținută.
Un inel cu diamant va străluci pe degetul oricărei doamne sau domnișoare încât se va face remarcat, cu siguranță. Un inel este o bijuterie delicată, dar prețioasă, care leagă două persoane și transmite statutul femeii care îl poartă marcând logodna dintre două persoane. Inelul este simbolul iubirii, al prestigiului și apartenenței. Când decideți să îi oferiți inelul mult dorit persoanei iubite țineți cont și de temperamentul și personalitatea ei. Oricât de mofturoasă și de capricioasă poate fi o femeie, un inel cu diamant o va surprinde, lăsându-o fără grai. Oferirea unui inel de aur nu poate trece neobservată, nu putem primi în fiecare zi o astfel de bijuterie prețioasă.

Inele cu diamante-minCum să îi oferi inelul de logodnă

O cerere în căsătorie sau oferirea inelului de logodnă este un moment încărcat de emoţie. Cel mai important este ca totul să fie o surpriză. Să îi propui să vă petreceţi doar voi doi Crăciunul şi îi va părea puţin cam ciudat. Poţi face o rezervare la o pensiune la munte şi îi poţi pune sub braduţ un inel cu diamant de logodnă sau poţi alege metoda clasică. Orice femeie ar fi entuziasmată ca iubitul să îngenuncheze în faţa ei și să îi deschidă cutia cu inelul. Cuvintele ar fi de prisos. Veți putea citi răspunsul de pe chipul iubitei.

Luna decembrie vine cu reduceri, profita și alege un cadou inedit

Magazinele fizice și cele online vin în ajutorul nostru și ne oferă reduceri la produse pentru a reuși să facem cadouri celor dragi. Inelele cu diamant vor fi la prețuri speciale în această lună și pare a fi un moment inspirat să le achiziționăm. Inele de aur vor fi și ele la un preț avantajos și vom putea face un dar mai mult decât satisfăcător.

LaRosa.ro – site-ul nostru de bijuterii

Am fost atrasă de câteva modele de inele de aur de la bijuteriilarosa.ro și, în plus, am remarcat o gamă mare de bijuterii pentru gusturile și toate buzunarele. De la bijuterii din aur de 14K cu cristale, la inele din platină cu diamant, care în luna decembrie beneficiază de prețuri promoționale.

V-ar plăcea să primiți un inel drept cadou de Crăciun?

Kamy

17 Comments

  1. Ohhh….ce bijuterii frumoase! Chiar potrivite pentru un cadou de Craciun, trebuie sa ii trimit si sotului site-ul poate ma fericeste si pe mine cu ceva 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *