Vacanţă în Barcelona de Crăciun

Vacanţele sunt în topul preferințelor mele și ador să-mi iau vacanțele din timp. Îmi place să știu că am programată următoarea vacanță. Fie că este vorba de Crăciun, vacanța de iarnă sau cea de vară, important este să te mulezi după ofertele existente sau chiar să alegi ceva profitabil pentru bugetul propus. Am să vă povestesc exact cum am procedat eu când mi-am ales mini-vacanța în Barcelona de Crăciun.

Barcelona Sagrada Familia-minCrăciun în afara țării

În fiecare an Crăciunul are cam același ritual. Aceleași mâncăruri alese tradiționale românești și evident multă multă mâncare. Nelipsita carne de purcel de pe masă și nu în ultimul rând cadourile. Evident că faza cu cadourile îmi place să se păstreze și să nu dispară niciodată. La mâncare pot să mă mai limitez la o farfuriuță cu răcitură și câteva sarmale.

Anul ăsta vreau să ies un pic din tipare și să-mi iau o mini vacanță undeva în afara țării. De fiecare dacă când îmi propun să-mi iau o scurtă vacanță nu mă gândesc concret unde să mă duc. Verific ofertele și aleg cele mai bune destinații și prețurile bune sau care le consider favorabile pentru buzunarul meu. Am intrat pe Colibri Tour și am căutat acolo ceea ce vroiam. Aveam câteva destinații în minte și am verificat disponibilitatea pentru diverse perioade.

Întâmplarea face ca cea mai bună ofertă s-o găsesc de Crăciun în Barcelona. Pentru 200 euro aveam 4 nopți de cazare 25 decembrie – 9 decembrie și mic dejun. Am realizat că micul dejun este foarte important și oricum ar fi trebuie să mănânci ceva dimineața. Oricât de mic ar fi micul dejun, tot găsești un sandviș și o cafea. Este aproape imposibil să pleci cu burta goală.

Oferta de Crăciun pentru Barcelona

Barcelona este un oraș frumos. Am mai fost o singură dată și am stat vreo 4 zile. N-am avut timp să fac foarte multe, dar am bifat principalele obiective turistice. Cea mai bună alegere pe care-am făcut-o a fost să aleg să merg cu autobuzul descoperit pentru 2 zile. A costat ceva și vă spun sincer c-a meritat toți banii.  Chiar recomand acest gen de vizitare cu autobuzul. Are stații foarte aproape de obiectivele turistice și în plus, poți să cobori, să vizitezi și să te urci în următorul autobuz. La fel poți face și în cazul în care vrei să ajungi la alte magazine care sunt pe traseul autobuzului. Transportul în comun nu este tocmai ieftin și în acest fel puteți amortiza costul biletului de autobuz.

Până acum n-am fost plecată niciodată de Crăciun și ar fi interesant să văd cum sărbătoresc și străinii această sărbătoare importantă. Dacă aș fi putut să petrec în mijlocul unei familii cu siguranță aș fi putut să-mi dau seama exact de tradiții. Chiar și așa îmi doresc să ajung de crăciun în Barcelona pentru că acolo au și târguri stradale și sigur este cu totul altceva.

Craciun barcelona hotel-minOferte de cazare în Barcelona de la Colibri Tour

Colibri Tour este un site de care am auzit recent. Cu toate astea ofertele de pe site au fost unele extrem de atrăgătoare și nu m-au lăsat indiferentă. Pentru vacanța mea am ales un hotel de 3 stele pentru că l-am căutat și pe tripadviser și am văzut că are un punctaj bun. Asta vă recomand și vouă să faceți înainte de a face o alegere. Este păcat să vă stricați o vacanță din cauza unor servicii mai puțin potrivite ale unui hotel.

Porta de Gallecs este hotelul ales. Are oferte de preț foarte bune. Dacă optați pentru un sejur fără mic dejun, prețul cazării este mult mai mic. Fiecare alege în funcție de preferințe. Prețul fără mic dejun ar fi de 162€ pentru 4 nopți de cazare și 222€ pentru 4 nopți de cazare cu full mic dejun. Nu știu ce înseamnă full mic dejun. Cu siguranță veți primi ceva. Asta este sigur.

Dacă vreți să verificați și voi ofertele celor de la Colibri Tour, intrați pe site www.colibritour.ro sau puteți să mergeți în sediile deschise din Alba Iulia, Sebeș sau Blaj. La fel de bine, puteți să cereți o consiliere telefonică și achiziția să o faceți exclusiv online așa cum am făcut și eu.

Voi vă achiziționați vacanțe online?

 

Kamy

9 Comments

  1. Tocmai ne-am intors de la Barcelona, dar nu zic ca nu as merge iar de Craciun, imi place mult destinatia 🙂

  2. Eu prin februarie , martie as vrea sa merg in Italia sper sa ajung, Craciunul acesta deci il fac acasa, dar pentru anul viitor sau vacanta de vara clar vreau si in Barcelona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *