Alege cadou de iepuraș o bijuterie de argint

Bijuteriile de argint sunt printre preferatele mele pentru că au o calitate superioară și garantat nu riști să te trezești cu vreo iritație peste noapte. Este indicat să folosiți bijuterii de calitate pentru că vine sezonul cald și căldură plus transpirație, vă poate oferi iritații de mai mare frumusețea. Vreau să vă povestesc de unde vă puteți alege cei mai frumoși cercei de argint.

O bijuterie cadou de Iepuraș

Cadourile sunt binevenite și nu contează că este o ocazie specială sau nu, cu o bijuterie nu prea ai cum să dai greș. Eu sunt o mare iubitoare de cercei și îmi place să primesc cercei de tot soiul. Fie că sunt lungi sau la baza urechii, nu are nici o importanță. Problema mea este că îi rătăcesc sau se mai întâmplă să-i pierd. Se mai întâmplă să spus după câte o pereche pe care am iubit-o enorm și mi s-a întâmplat să-mi cumpăr aceeași pereche de cercei pentru că nu-mi mai găseam perechea și pentru că erau atât de potriviți pentru diverse evenimente și ținute, încât nu mă puteam lipsi de ei.

Cercei argint-min

Cercei de argint Dafia

Janette.ro comercializează produse de argint și au tot felul de produse care au argint în compoziție. Când spun asta, nu mă refer strict la cercei, coliere sau inele, ci la ceasuri și chiar cluch-uri. Îmi place să-mi clătesc ochii privind modele speciale și să-mi fac o listă lungă de dorințe cu ce mi-aș mai dori să am în mica mea cutiuță de accesorii.

Ai nevoie de o ocazie specială să oferi unei femei un cadou?

Iepurașul de paște este un fel de Moș Crăciun de Crăciun. O altă găselniță ca să mai primești și să oferi un cadou. Evident că iepurașul nu este la fel de popular ca moș crăciun și dacă mă întrebați pe mine, acest lucru nu are nici o importanță. Totuși cred că inventatorul acestor personaje care sunt aducătoare de cadouri sunt inventate de o femeie. Numai o femeie se putea gândi cum poate scoate cât mai multe cadouri de la bărbați.Cercei argint albastri-minCercei de argint Nashi

Oricum ar fi eu cred că sunt multe idei de cadouri pentru o femeie și că pentru bărbați este mult mai greu. Vreau să vin în ajutorul bărbaților și să îi îndrum către cadoul perfect, vreau să vă propun câteva idei de cadouri pe care le puteți oferi persoanelor dragi. Tot timpul am avut impresia că un bărbat nu pune așa mare preț pe cadouri, în schimb o femeie este foarte atentă la ceea ce primește și de puține ori am auzit o femeie spunând “intenția contează”!

Ce cadou îi poți face unei femei

O bijuterie de argint sau chiar un set de bijuterii de argint sunt mai mult decât potrivite. Dacă totuși optați pentru acest cadou trebuie să țineți cont de modele preferate, de felul în care să arate cerceii, culori preferate. Cel mai bine ar fi să vă gândiți cu ce accesorii ați mai văzut-o și să nu încercați să-i schimbați stilul pentru că este posibil să dați greș.

Un parfum este la fel de potrivit ca și o bijuterie. Nu am auzit pe nimeni spunând că are prea multe parfumuri chiar dacă are un întreg raft plin. Totuși și aici mirosurile sunt diferite. Dulce, fresh, floral sau combinații de mirosuri … totul ține de personalitatea fiecăruia.

Un ceas ar fi la fel de potrivit. Eu am început să fac o fixație către acel roziu și nu știu de ce, dar peste tot unde văd ceasuri caut varianta pe acea culoare. Dacă aș primi un astfel de ceas, clar aș fi extrem de încântată. Nu cred că există vreo șansă să cumpărați același model pe care-l mai are. Cu toate astea trebuie să vă orientați către un model care credeți că i-ar face plăcere.

Florile pot fi combinația perfectă însoțită cu oricare din cele 3 variante de mai sus. Eu nu văd un cadou compus doar din flori. Nici măcar dacă sunt 100 de trandafiri. Poate că mi-ar părea rău că a cheltuit atât de mulți bani pe flori și mă pot bucura de acest cadou doar câteva zile. Pentru mine florile nu sunt atât de importante. Oare asta înseamnă că sunt materialistă?

Kamy

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *