Genți cochete pentru plimbările lungi din timpul verii

Vara este anotimp meu preferat. Îmi place să petrec mult timp pe afară, făcând plimbări în natură sau mergând în vacanță în compania prietenilor dragi. Pentru asta trebuie să pun la punct câteva aspecte. Iar unul dintre lucrurile la care mai am de lucrat este faptul că nu am suficiente genți pe care să le pot accesoriza cu ținuta, după starea de spirit sau în funcție de locul în care urmează să ajung.

O bună perioadă de timp am purtat rucsaci de tot felul. Recunosc că aceste accesorii sunt foarte practice și le prefer în detrimentul oricărei genți elegante sau de firmă. Pentru mine, cel mai important lucru este ca acesta să fie mic, dar încăpător pentru că mereu iau cu mine diverse lucruri pentru ca nu cumva să-mi lipsească. Când spun asta mă refer la lucrurile esențiale precum: portofel, telefon, șervețele umede și uscate, o sticlă cu apă, etc.

Noi modele de genți de la Romytisa

Zilele astea am descoperit gențile de la Romytisa și m-a atras și mai mult faptul că fac parte din categoria produselor vegan leather bags. În zilele noastre căutăm să protejăm natura și resursele acesteia, iar modul acesta de ași trata clienții mă atrage și mă încântă. Pe site am remarcat multe modele de borsete și cred că ele pot fi la fel de utile ca un rucsac. Mă gândesc serios să-mi înlocuiesc rucsacul cu un accesoriu de genul. Am  văzut pe site că este suficient de încăpătoare.

O geantă de vară este necesară. Îmi plac gențile astea care sunt împletite. Arată bine, sunt în tendințe și sunt ușor de accesorizat cu tot felul de ținute. Eu prefer să le port la o ținută casual sau chiar casual – elegant pentru că este suficient de cochetă, dar nu este atât de elegantă încât să nu poată fi purtată. Consider că oferă personalitate oricărei ținute și chiar o pune în evidență.

Voi ce fel de genți preferați să purtați vară?

Kamy

10 Comments

  1. In concediu prefer geanta de umar nu prea mare in care sa pot pune aparatul foto, telefonul banii si alte acte. Dar pe-acasa, tot geanta mea de la serviciu, mare si incapatoare, o port.

  2. Mie imi plac rucsacurile si gentile medii. Am si genti mari pentru zilele cand am nevoie sa indes multe in ele. :)) O geanta medie din paie mi-ar placea, pentru vara….

  3. Îmi plac gențile mai ales din piele naturală. De la o vreme, cu precădere în vacanțe le prefer pe cele mici. În rest, aleg în funcție de eveniment, momentul zilei etc. Cele prezentate de tine sunt tare drăguțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *