3 produse cosmetice cu ajutorul cărora poți realiza un machiaj waterproof

Machiajul meu de zi cu zi este unul clasic și cât se poate de simplu. În principiu folosesc un produs cu SPF, un rimel și un ruj. Cele 3 produse unt nelipsite din rutina mea zilnică. Am încercat tot felul de produse de-a lungul timpului și tocmai din acest motiv aș vrea să vă arăt ce mi-a atras atenția. Vara sunt tot felul de temperaturi extreme și cred că un machiaj waterproof este de un real ajutor. Produsele sunt de cea mai bună calitate, rezistente și prețul este la fel ca a unor produse obișnuite. În felul ăsta pot sta liniștită că machiajul stă la locul lui indiferent de vreme.

SPF – nelipsit din rutina zilnică

Soarele nu este tocmai prietenul nostru și tocmai din acest motiv trebuie să ne ferim și să ne protejăm. Tenul este mult mai expus și tocmai din acest motiv aplic zilnic creme cu SPF. Vara aplic obligatoriu SPF 50, iar iarna aplic de obicei SPF 30. Mi-am făcut o obișnuință și nu este greu să mă țin de acest ritual. Vara folosesc Bioderma Photoderm Nude Touch de 3 ani. Încep să-l folosesc la sfârșitul primăverii și îl folosesc la sfârșitul verii sau îmi rămâne destul de puțin pentru toamnă. Îmi place mult pentru că are SPF 50. Crema este lichidă și ușor de aplicat. Are o acoperire mică spre medie. Mie îmi place că se aplică ușor, îmi uniformizează frumos tenul și nu lasă urme pe față.

Anul acesta am descoperit Bioderma Photoderm Cover Touch cu SPF 50. Aceasta este o cremă colorată care are o acoperire mai mare decât Photoderm. Nu știu de ce, dar parcă îmi place mai mult acesta. Nu încarcă tenul și îl face să arate foarte natural. Înclin să cred că ține de preferințe așa că este posibil ca unele dintre voi să preferați prima variantă. Ambele sunt ok doar că eu mi-am dorit o schimbare și varianta Photoderm îmi satisface toate dorințele.

Tușul perfect este de la Catrice

Aici am două recomandări și am să povestesc despre fiecare în parte. Eu am descoperit în urmă cu un an tușul de la Nyx Epic Wear. Trebuie să recunosc că este un produs super bun și când spun asta mă refer la intensitatea culorii și la rezistență. Pensula este una subțire, specifică unui tuș clasic, dar cu ajutorul căruia se pot trasa linii mai subțiri sau mai groase în funcție de dexteritatea fiecăruia. Eu nu sunt foarte pricepută și totuși am reușit să-mi fac niște linii de tuș frumoase și suficient de exacte. În plus, o dată aplicat el nu pleacă de la locul lui decât dacă acționați cu demachiant. Este un lucru extrem de bun pentru că eu lăcrimez destul de mult și cu acest tuș nu m-am murdărit niciodată.

Urmăresc câteva bloggerițe care sunt mult mai pricepute ca mine în ale machiajului și așa am descoperit Catrice Calligraph pro precise 24h. Vă spun sincer că nu căutam un tuș mai bun și chiar consideram că folosesc unul dintre cele mai bune produse din această categorie. Recunosc că prețul mic m-a convins să-l încerc. Tușul de la Catrice este genial. Aplicatorul este tip cariocă și cu ajutorul lui reușesc să-mi trasez linii mult mai fine decât tușul de la Nyx. Culoarea este de un negru intens și este un negru mat. Un alt plus ar fi și faptul că este un produs waterproof și nu se întinde absolut deloc.

Nicio zi fără mascara

Iubesc rimelul și îl folosesc zilnic dacă urmează să ies din casă. Am folosit tot felul de produse și niciodată nu ratez recomandările prietenelor pentru că, nu de puține ori, am făcut descoperiri interesante. Cel mai nou rimel descoperit a fost Maybelline Lash Sensational Sky High. Toată lumea, dar absolut toată lumea îl recomanda ca fiind unul dintre cele mai bune produse din categoria lui. Mereu susțineam că după ce termin ce am îl voi cumpăra, doar că mai mereu era sold out pe Notino. Săptămâna trecută am reușit și eu să mi-l iau așa că mă declar super mulțumită. Îmi place mult cum arată pe gene și, în special, după ce aplic două straturi. Conturează frumos genele, le alungește și le oferă volum. Îmi place tare mult și este una dintre cele mai bune descoperiri.

Voi ce produse ați descoperit în ultimul timp? Ați folosit vreunul dintre cele menționate de mine?

Kamy

13 Comments

  1. Nu am încercat aceste produse ,dar imi plac mult produsele de la Bioderma ,toate care le-am încercat mi-au plăcut .

  2. Și eu folosesc spf. Mi-am cumpărat un tuș de la Catrice care trebuia sa reziste parca 16 ore , dar l-am aruncat pentru ca mi se scurgea după câteva minute de la aplicare.

  3. Cover Touch este preferatul meu… Nu am găsit nimic care sa se apropie de el… Un tuș carioca mi-ar plăcea și mie…nu am încercat decât varianta cu pensula…

  4. Doamne, că bine spui! Cu temperaturile astea și nevoia de bălăceală/ răcorire, chiar avem nevoie de astfel de produse.
    Mulțumesc pentru recomandări!

  5. Nu am încercat nimic din cele prezentate, m-ar tenta produsele Bioderma cu SPF, poate la anul îmi achiziționez și eu.

  6. Din păcate deși am citit numai păreri pozitive despre aceste produse nu am avut ocazia sa le încerc.Rimelul arata super

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *