Gențile de damă – Cea mai inspirată idee de cadou pentru sexul frumos

Mândria unei femei sunt gențile și pantofii. Niciodată nu avem suficient de multe! O nouă geantă ce intră în garderoba unei doamne și completează colecția, va fi un moment de sărbătoare. Sunt cel mai versatil accesoriu, având dublă funcționalitate: cea de decor și de acompaniere a ținutei alese, precum și cea de a depozita lucrurile de bază atunci când ieși pe ușă. Până și sexul opus a ajuns la concluzia că, geanta potrivită face întotdeauna diferența. Nu mai este un moft!

Există atâea forme, modele și culori, potrivite pentru orice ocazie, chiar și pentru a le face cadou. Dar în alegerea unei genti dama perfecte este necesar să te orientezi cu atenție la detalii. În cele ce urmeaza îți voi spune care e cea mai potrivită alegere în domeniul genților, fie că dorești să investești conștiincios banii în ceva util și demn de apreciat, fie că optezi pentru un cadou ideal.

Cum să alegi geanta potrivită. Genți damă ce nu se demodează niciodată

Dacă vrei să fii sigur că nu vei da greș în alegerea ta, cea mai bună investiție o poți face în genți din piele naturală. Deși au un preț mai ridicat față de gențile clasice, ce se regăsesc la tot pasul, gențile din piele naturală au o durabilitate mult mai ridicată, de ordinul anilor. Acestea nu crapă la frig și nu se uzează la fel de ușor ca cele clasice, adeseori asimilate cu niște bibelouri. Sunt și foarte ușor de întreținut! Este suficient să ștergi geanta periodic cu o lavetă umedă și/sau cu puțin alcool. Gențile din piele sunt un articol de top în garderoba oricărei femei, o alegere ce nu se demodează niciodată.

De obicei, aceste genți de o calitate superioară, fac parte din sectorul genți de firmă, genți ce aparțin unor branduri respectabile și care sunt renumite pentru calitatea și serviciile superioare pe care le oferă clienților. Aceste branduri îți indică, de obicei, care sunt aspectele de care trebuie să ții cont pentru a menține geanta într-o stare perfectă cât mai mult timp.

Dacă îți faci griji asupra prețului, ceva mai ridicat decât în cazul unei genți clasice, nu e totul pierdut. Găsești cu ușurință genți la reducere, la un preț cu mult mai mic față de cel cu care s-au lansat sau într-o ofertă splendidă de preț. Unde? La Aswear! Acolo unde găsești de fapt, tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți da startul la culoare în garderoba ta.

 

Kamy

10 Comments

  1. O geanta de piele e mai scumpa dar merita fiecare banut pentru ca e un accesoriu stilat care spune despre tine ca ai gusturi bune.

  2. Mie imi place foarte mult sa schimb gentile, nu prea ma uit sa fie de firma, ci sa-mi placa modelul si culoarea! La Aswear am găsit de fiecare dată ceva pe placul meu- sunt fan declarat!!! 😀

  3. Îmi plac tare mult gențile din piele. Mai fac uneori câte o achiziție și din piele ecologică/înlocuitor, dar pe locul 1 rămân cele din piele. Și, niciodată nu sunt suficiente 🙂 !!!

  4. Sunt 100% de acotd cu tine. gentile chiar sunt cadouri perfecte pentru orice doamna. Chiar daca avem genti, niciodata nu strica una in plus 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *