Genti de dama la moda in 2017

Sunt o mare pasionată de genți și îmi cumpăr genți ori de câte ori găsesc un model care să-mi placă și care să se potrivească cu personalitatea mea. Gențile de damă Anete au un design plăcut și niște modele deosebite care mi-au atras atenția din prima clipă.

Rucsacul nu se demodează niciodată

Geanta sub formă de rucsac este foarte practică și potrivită pentru un outfit casual sau casual-sport. Merge de minune cu o pereche de teneși și cămașă sau chiar purtat pe un singur umăr peste un sacou. Am ajuns să-l admir atunci când îl văd la fete, ar am realizat că în dressingul meu nu se află nici unul. Am ochit multe modele interesante și unul dintre modelele care mi-au plăcut este cel de mai jos.

Rucsac dama-min

Rucsac damă – click

Anete.ro are câteva accesorii de acest gen care mi-au plăcut și am citit că ar fi confecționate din piele ecologică. Mi-a plăcut să văd că pe site are și o secțiune dedicată domnilor. Eu nu știu câți bărbați ajung pe acest site, dar cred că doamnele atunci când exagerează cu shoppingul preferă să le cumpere și soților ceva ca să nu fie acuzate că au cheltuit prea mulți bani.

Geantă de mână sau de umăr

Aceste tipuri de genți au ajuns în topul preferințelor mele pentru că pot fi purtate atât la muncă cât și la o ieșire în oraș. În plus poți face și piața și nu te va încurca cu nimic pentru că o poți pune în diverse moduri care să-ți ofere lejeritate și evident mâinile libere care să-ți permită câte sacoșe vrei.

Geanta casual Anete-min

Geantă casual – click

Negru nu se demodează niciodată și orice altă culoare ar fi la modă, aceasta va putea completa o ținută colorată sau chiar una monocoloră. De cele mai multe ori prefer gențile negre sau maro simple care să poate fi ușor asortate cu mai toate ținutele care le am și să nu fiu nevoită să schimb geanta.

Atunci când ies în oraș cu iubitul sau cu fetele nu am nimic împotrivă să mă dichisesc și să îmi schimb geanta în funcție de hainele pe care urmează să le port și în aceste situații prefer plicul. Fie că este un plic mic sau una supra dimensionat, le prefer pentru că îți dă o notă aparte de eleganță și sunt mult mai potrivite pentru acest gen de evenimente.

Ce genți sunt la modă în 2017?

Să revin la ideea acestui articol și să vă spun câte ceva de moda acestui început de an. Pentru primăvara 2017 cele mai în trend sunt gențile mini sau chiar nimic.Aceste informații le-am citit aici.

Este pentru prima oară când aud că nu ai nevoie de o geantă pentru a-ți completa ținuta. Cu toate astea modele mici și atipice sunt în trend, așa că trebuie să scotocim și să vedem ce ciudățenii se mai ascund în cufărul bunicii pentru că avem șanse mari să dăm peste o geantă în tendințe.

În cazul meu este complicat să plec de acasă fără geantă și de cele mai multe ori o geantă mini este bună pentru o ieșire la un suc, dar pentru viața de zi cu zi am nevoie de ceva mai mult pentru că am mult lucruri de care nu mă pot lipsi.

Ce părere ai despre gențile mini? Ai putea purta o geantă mini în la școală sau la muncă?

 

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *