Bijuterii speciale pentru bărbați

De cele mai multe ori când vine vorba despre accesorii, te gândești la o femeie pentru că ea este mult mai cochetă și apelează la acestea. Niciodată nu am cumpărat o bijuterie persoanelor de sex masculin care mi-au fost aproape. Iar dacă ar trebui să mă orientez rapid către un accesoriu rapid cred că aș putea alege cu succes o brățară. Indiferent cât de pretențios ar fi bărbatul de lângă mine, o brățară merge pentru mai multe tipuri de personalități. Chiar îmi plac persoanele care poartă mai multe accesorii de genul.

Anime necklace

Oare eu sunt singura persoană care a descoperit abia anul ăsta ce sunt anime-urile?! Nu știu dacă mai este cineva ca mine doar că vreau să vă arăt genul ăsta de pandantive frumoase și jucăușe care pot fi găsite pe Helloice sunt denumirea de anime. Sunt fel de fel de personaje care par a fi din desene, dar arată tare bine. De exemplu, steluța de mai sus mi se pare extrem de interesantă și dacă mă întrebați pe mine ea poate fi purtată atât de femei, cât și de bărbați.

Bijuteriile pentru bărbați nu sunt la fel de apreciate ca cele de damă. Aș putea să spun că ei pun mult mai mult accent pe detalii, pe material și pe designul în sine. Ce-i drept femeile au multe perechi de cercei pe care le schimbă în funcție de ținută, de stare sau de locația în care urmează să ajungă. Bărbații își iau o pereche de cercei sau chiar două și o poartă mereu pe aceasta.

Cerceii în formă de cruce sunt un alt trend al momentului. Aceștia se găsesc în categoria ankh earrings. Evident că ei vin la set de 2 bucăți pe set, dar se poartă câte unul în ureche. În felul ăsta se pot bucura mai mult timp de cercei sau chiar îi pot împărți dacă-și doresc asta. Mie personal îmi plac pentru că sunt foarte ușor de accesorizat la orice ținută și nu trebuie să-ți faci probleme din acest punct de vedere.

Lanț cu perle

Poate fi greu de crezut, dar categoria mens pearl necklace este una dintre cele mai accesate categorii. Aici sunt tot de modele mai simple sau mai complexe în funcție de personalitatea fiecăruia. Cred că bărbații își pot alege accesoriul pe care și-l doresc și să poate doar unul dintre4 aceste accesorii pentru că nu mi se pare tocmai normal ca un bărbat să poarte cercei, lanț și brățări. Parcă este puțin prea mult. Evident totul ține de stilul personal.

Vă plac accesoriile alese? Ce accesorii vi se par potrivite pentru un bărbat?

Kamy

6 Comments

  1. Al meu nu poarta bijuterii pentru ca il incomodeaza la munca, dar mie imi plac atunci cand le vad purtate de alti barbati. Cat despre anime-uri, m-a introdus fiul meu in lumea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *