În așteptarea verii și a vacanței

În ultimul timp mă gândesc tot mai des la vacanță. Faptul că am avut multe restricții și anularea ultimei vacanțe m-a determinat să îmi doresc cu nerăbdare câteva momente de relaxare. Aș putea să spun că încerc să mă organizez cât pot eu de bine pentru ca în momentul în care voi pleca să fie totul pus la punct. Mi-am făcut chiar și o listă cu lucruri pe care le am de cumpărat până la momentul plecării. Printre acestea se află costume de baie, geantă de plajă, rochie de plajă, rochie de seară și o geantă medie. Consider că aceste lucruri îmi lipsesc și vreau să mi le cumpăr cât de curând.

Accesorii noi pentru plajă

Au trecut aproape 2 ani de când nu mi-am mai cumpărat niciun accesoriu nou pentru plajă. Nu numai că ceea ce am sunt învechite, dar îmi doresc și eu câteva piese noi pe care să le port cu plăcere. Cele vechi oricum sunt decolorate de soare sau purtate și răspurtate. Acum sunt atât de multe lucruri noi  încât îmi doresc cu nerăbdare să mă înnoiesc și eu. Aș vrea două costume de baie pentru că îmi doresc să le mai schimb. sunt o persoană care mă plictisesc destul de ușor de ceea ce am. Mă gândesc că pentru 7 zile de vacanță ar fi potrivite 2și în cazul în care îmi mai doresc altceva să apelez totuși și la ceea ce mai am.

Pe Manzara am găsit mai multe modele și cred că mă voi orienta către un costum de baie întreg și unul din două piese. La ambele urmăresc ca sutienul să aibă întăritură. Acest aspect mă avantajează și asta urmăresc la fiecare model. Nu am niciun costum cu talie înaltă și chiar sunt curioasă să văd cum se așează acesta pe corp. Ca și model  îmi place tare mult și mă gândesc că se va vedea frumos. În ceea ce privește costumul de baie întreg, nu urmăresc mare lucru. Singurul aspect este să-mi placă modelul acestuia și cred că modelul de mai sus se va așeza frumos pe corp.

Cumpărături necesare pentru vacanță

În afară de costumele de baie vreau să-mi mai iau și câteva rochițe de plajă. Din experiența anilor trecuți știu că-mi vor fi necesare 2 sau chiar 3 modele. Acestea se udă rapid și prind miros de clor. Este mai complicat să le poți spăla de fiecare dată așa cum faci cu costumele de baie pentru că asta implică ca ele să se usuce rapid și să fie nevoie și de fier de călcat. Decât să car atât de multe lucruri, mai bine îmi iau haine în plus pe care să le pot schimba rapid. Mi-aș mai dori și ceva vaporos pentru plimbarea de seară. Rochiile pe care le am sunt puțin cam elegante și vreau ceva special pentru vacanța aceasta. Nici în ceea ce privesc gențile nu stau foarte bine și din motivul ăsta îmi doresc să fac achiziții noi în acest sens.

Voi ce planuri aveți pentru vara asta? Știți ce urmează să faceți?

Kamy

13 Comments

  1. Eu sper sa prind cateva plaji… vara trecuta nu am reusit, nici nu ma simteam bine. Sper sa fie mai bine anul acesta. O sa imi mai iau si eu un costum de baie din 2 piese.

  2. Eu mi-am făcut și planuri și rezervări. Știu exact ce urmează să fac și sunt încrezătoare că voi reuși să am vacanța pe care mi-o doresc. Desigur, nu lipsesc costumele de baie din planurile mele.

  3. Noi o sa mergem la Paris in iunie si am vrea sa petrecem cateva zile si pe litoral. Pentru asta mi-am luat deja costume de baie intregi de pe Manzara.

  4. Inca nu stiu unde o sa mergem in vara asta, dar banuiesc ca Grecia. Anul trecut am fost pe Riviera italiana si ne-am cam depasit bugetul in conditiile in care am stat decat o saptamana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *