Alege genți din piele dacă vrei să fii în tendințe vara asta

Geanta este cel mai folosit accesoriu de către o femeie. Oferta este atât de diversificată încât indiferent de personalitatea fiecăreia îți poți găsi geanta potrivită. Mai mică, mai mare, cu modele mai fistichii sau foarte elegante, toate acestea se pot achiziționa în funcție de preferințe.

Alege o geantă de piele cu responsabilitate

Ca și adolescentă îți permiți să te joci cu modelele și culorile. Poți purta cam tot ce vrei pentru că indiferent ce alegi ți se potrivește. De cele mai multe ori optezi pentru variantele mai ieftine pentru că nu ai foarte mulți bani să îți cumperi ceva de calitate. O geantă de calitate rezistă foarte bine în timp și materialul poate fi recunoscut destul de ușor ca fiind unul bun.

O dată cu trecerea timpului înțelegem că gențile de piele sunt exact ceea ce avem nevoie. Ne pun mult mai bine în evidență și arată mult mai bine. O ținută poate fi scoasă din anonimat doar cu ajutorul unei genți.

Peloro.ro și diversitatea modelelor de genți de piele

Nu știu dacă sunt singura persoană care apelează frecvent la o geantă de piele neagră, simplă atunci când vrea să iasă. Știu că în felul ăsta ținuta este perfect asortată cu geanta, am tot ce-mi trebuie în geantă și nu este nevoie să mi-o schimb în funcție de ținută sau de modelul sandalelor alese. În mod normal așa ar trebui să fac pentru că am multe genți și îmi pot permite artificiul. Din păcate sunt mai mereu pe fugă și nu am timp să fac transferul tuturor lucrurilor dintr-o parte în alta.

Compartimentarea genților este diferită. Tocmai din acest motiv mă obișnuiesc cu o geantă și știu exact locul fiecărui produs la care apelez frecvent cum ar fi rujul. Până să mă acomodez cu o geantă nouă ar dura. Ăsta ar fi un alt motiv pentru care prefer să nu-mi schimb periodic geanta și să port aceeași geantă neagră de piele de la Peloro.ro.

În momentul în care intru să îmi aleg o geantă îmi place să am de unde alege și să văd mai multe modele până să aleg efectiv. Cu alte cuvinte, chiar dacă mereu aleg acea geantă neagră, îmi place să văd mai multe modele și mai multe culori. Se mai întâmplă uneori să mai calc și strâmb și să mă orientez către culori gen gri sau maro. Și aceastea sunt potrivite purtării zilnice și chiar mi-am luat câteva perechi de ăîncălțăminte în aceste culori cu care le pot asorta ușor.

Ce mi-a atras atenția pe Peloro.ro

Geanta tip rucsac este cea mai bună și cea mai practică alegere. De cele mai multe ori această geantă este potrivită pentru timpul liber sau pentru persoanele care nu au un anumit dress code pentru servici. Persoanele care adoptă un dress code casual în majoritatea timpului apelează la un astfel de rucsac pentru că este foarte practic. Eu personal mă împac tare bine cu produse de acest gen și apelez frecvent la ele.

Geanta elegantă de piele este numai bună în cazul în care vreau să adopt o ținută office sau ușor mai elegantă decât de obicei. În acest caz modelul de mai sus este potrivit. Geanta este de o dimensiune medie, dar suficient de încăpătoare, iar combinația de culori este foarte caldă. Având în vedere că vorbim despre o geantă de piele, consider că prețurile sunt accesibile și potrivite pentru mai toate buzunarele.

M-am inspirat și după alegerile făcute de Cristina de la BeautywithCriss.ro care a scris un articol interesant după care m-am inspirat și pe care îl puteți citi și voi aici.

Vouă vă plac gențile de piele?

Kamy

17 Comments

  1. Îmi plac tare mult gențile! Mai ales cele din piele. Dacă în tinerețe negrul și albul erau culori predominante, de la un timp (de când m-am mai copt :)), îmi plac și aleg diverse culori: bej, bordo, nude etc. sau combinate.
    Mi-a plăcut articolul, trec pe listă Peloro.
    Am pus ochii pe ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *