Produse de igienă intrate recent în rutina mea de îngrijire

Pandemia asta m-a făcut să îmi petrec mult timp și să am mult mai multă grijă de igiena mea. Am fost extrem de stresată de igiena mâinilor și am pus mult mai mult accent pe spălarea periodică a mâinilor. Parcă și igiena corporală a fost mult mai riguroasă. Oricum îmi fac duș în fiecare zi doar că acum am făcut mult mai des. Asta poate că și din lipsă de timp sau datorită faptului că aveam momentele mele de răsfăț și relaxare în duș. Nu am ignorat nici produsele folosite așa că am încercat produse noi.

În ultimul timp am ales să fac comenzi online de cosmetice și toate aceste produse le-am găsit pe Notino. Cumpărăturile de aici mă atrag ca un magnet, dat fiind faptul că la fiecare comandă mai primesc și diverse cadouri. Aceste 3 produse le-am folosit pentru prima oară în ultima lună. Pentru că mi-au plăcut și consider că merită să vă vorbesc, am zis să le menționez în acest articol.

Săpun lichid Dermacol cu struguri și lime

Dermacol este unul dintre brand-urile extrem de apreciate, dar eu am folosit destul de puține produse de la ei. Vă povesteam despre un tuș pe care l-am încercat de la ei. Am zis să încerc mai multe produse de la ei și până la urmă m-am orientat către acest săpun lichid cu struguri și lime de la Dermacol. Produsul este blând cu pielea și foarte hidratant. Ca să nu mai vorbesc despre faptul că are un miros foarte plăcut. Acesta are culoarea mov și are un grad de spumare bun. În plus, îmi place mult că pompița merge destul de greu și în felul ăsta produsul se dozează puțin câte puțin și se evită risipa. Este o plăcere să-l folosesc.

Produse folosite la duș

Gelurile de duș sun indispensabile din baie. Avem nevoie de astfel de produse care să ne placă și care să ne ajute să ne relaxăm. Unul dintre produsele pe care mi le-am dorit foarte mult a fost gelul de dus Love Beauty & Planet Majestic Moisture cu unt de shea. Acesta este un produs vegan și extrem de cremos. El oferă o îngrijire delicată a pielii, oferă hidratare și poate fi folosit zilnic pentru că este hidratant și nu usucă pielea.

Spuma de duș Dove este un produs fin doar că diferă consistența. Îmi place să aplic spumă pe corp și să mă învălui într-un strat subțire de spumă. Are un miros fin și plăcut și gradul de spumare al acestuia este foarte bun. Îmi simt pielea hidratată după folosirea acestuia.

Voi ce produse noi ați mai descoperit? Ați încercat vreunul dintre aceste produse?

Kamy

16 Comments

  1. Din aceste produse nu am încercat nimic,dar de la Dove am m -ai folosit produse ,îmi plac în general toate de la ei ,de la celelalte branduri nu am încercat nimic ! Să le folisești cu plăcere în continuare !

  2. In ultimele luni n-am mai descoperit nimic nou pentru ca n-am iesit din casa iar mie imi place sa pun mana pe produse, sa le testez (daca pot) inainte de a le cumpara.

  3. Ce produse interesante, numai spuma Dove am incercat-o eu, dar in alta varianta de aroma. Sa le folosești cu placere

  4. Chiar trebuie sa adaug noi produse în acest segment, îmi plac mult recomandările tale!

  5. Am în baie momentan un gel de duș Love Beauty and Planet tare spornic, care nu se mai termină, având 500 ml. Îmi place tare mult mirosul lui!

  6. Am si eu o spuma de dus de la dove care abia asteapta sa intre in teste.

  7. Spuma de dus de la Dove a intrat printre preferatele mele! Imi place mult ca e asa blanda cu pielea si o folosesc si la epilat.

  8. Sapunurile Dermacol sunt printre preferatele mele. Tare mult Imi plac cam toate prosusele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *