2 produse nelipsite din rutina mea zilnică

Astăzi vreau să vă povestesc despre 2 produse de care sunt aproape dependentă. Îmi face plăcere să le folosesc și rezultatul este unul deosebit. Cele 2 produse despre care vreau să vă vorbesc sunt:  apa de gură Listerine și untul de Shea.listerine-nutritivAm avut mare noroc că am reușit să fac poze cu ele nedesfăcute pentru că în prezent doar untul de shea îl mai am, apa de gură am înlocuit-o cu un produs nou, dar de la aceeași firmă.

Cea mai bună apă de gură

Listern este cea mai bună apă de gură folosită de mine până în prezent. Atât în timpul folosirii cât și imediat după, îmi simt gura curată și cu un miros foarte plăcut. Nu am același sentiment nici măcar după periaj. Am citit diverse interviuri pro și contra apei de gură, iar eu sunt de părere că folosită o dată/de două ori pe zi nu are ce să fie rău.

apa-de-gura-listerine

Am încercat mai multe game de la Listerine și toate sunt foarte mentolate sau cu un gust foarte accentuat. Sunt și persoane care nu suportă foarte mult mentol sau sunt deranjate de gustul ei puțin prea puternic. Dacă nu vreți puteți cumpăra o variantă mică de produs ca să vedeți dacă sunteți sau nu mulțumite de ea. Eu am cumpărat-o de pe nutriv.ro.

Cum am folosit untul de shea

Untul de shea l-am descoperit în momentul în care am rămas însărcinată și l-am folosit pe post de loțiune de corp pentru a evita formarea vergeturilor. A avut un efect foarte bun pentru că nu am avut nici un fel de problemă în acest sens. Cunoșteam că el poate fi folosit și ca o cremă de protecție solară, pentru îngrijirea scalpului, ca și produs hidratant pentru ten și corp, pe zonele foarte uscate sau chiar ca balsam de buze.

unt-de-shea-nutritivCu alte cuvinte acolo unde am probleme cu pielea, apelez cu încredere la untul de shea. Hidratează foarte bine și nu îmi lasă pielea grasă.

unt-de-sheaIau o cantitate relativ mică de produs în palme, îl aduc la o temperatură mai ridicată și astfel el se topește în palme. După ce devine puțin mai lichid pot să-l aplic pe zonele cu probleme.

Am cumpărat untul de shea de pe www.nutritiv.ro.

Kamy

16 Comments

  1. Si eu folosesc tot Listerin. In plus medicul stomatolog recomanda atat apa de gura cat si ata dentara pentru o ingrijire completa.
    Untul de shea e absolut minunat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *