Un păr sănătos cu produse vegane

Părul poate spune multe despre cât de îngrijite suntem, de modul în care îl îngrijim și de cât de potrivite sunt produsele pe care le folosim. Părul gras este cel mai problematic. Se pot folosi fel de fel de tratamente și rezultatul nu ține decât de noi. Niciodată nu știm dacă tratamentul este de succes. Cel mai indicat ar fi să apelăm la profesioniști atunci când avem o problemă reală. Cu toate astea, eu vreau să vă povestesc despre o rutină simplă de îngrijire a unui păr care se îngrașă la 2-3 zile.

Problemele cu care eu mă confrunt referitoare la părul meu

Părul meu nu este unul pretențios. Îl spăl o dată la 2-3 zile și sunt rare zilele în care folosesc șampon uscat. Nu am probleme cu cojițele sau orice altă neplăcere, dar încerc să folosesc produse calitative tocmai pentru că vreau să-mi păstrez un păr frumos și sănătos. Evident că am și eu câteva așteptări precum îmi doresc ceva mai multă strălucire, îmi doresc un păr hidratat, etc.

Îmi doream să încerc câteva produse noi pentru păr cu tendință de îngrășare sau chiar pentru par gras care sunt foarte apreciate. Love Beauty & Planet este unul dintre brand-urile pe care îmi doream de mult timp să le încerc. Mi-a fost la îndemână să le comand de pe Notino împreună cu o serie de cosmetice.

Șamponul pentru păr normal cu tendință de îngrășare de la Love Beauty & Planet m-a surprins plăcut încă de la primele aplicări. Curăță eficient părul și îmi place cum arată părul meu după folosirea acestuia. Este un produs VEGAN și nu conține siliconi și fără coloranți ceea ce este un mare plus. Aș putea să spun că am numai cuvinte de laudă la adresa acestui produs, începând cu ambalajul și terminând cu rezultatele abținute cu acesta. Mirosul de cimbrișor este aproape inexistent. Se simte un miros fresh. Îmi place chiar și gradul de spumare care este foarte potrivită.

Balsamul pentru păr normal cu tendință de îngrășare de la Love Beauty & Planet l-am folosit pentru că rezultatele maxime se văd atunci când folosești produse ale aceluiași brand. Balsamul îl aplic pe lungimea părului fără a atinge rădăcinile. Îmi place cum se comportă și cum arată părul meu în această combinație. Trebuie să recunosc că o dată pe săptămână folosesc și o mască pentru că am impresia că-mi reface părul mult mai bine și că această rutină îmi oferă echilibrul perfect.

Părerea mea despre aceste produse este una foarte bună. Mi-au plăcut mult și chiar sunt de părere că merită încercate pentru că rezultatele încep să se vadă după primele 2-3 aplicări. Mi se pare că fac o diferență dintre acestea și produsele drug store. Sunt foarte spornice și nu se consumă repede. Dacă aveți ocazia le puteți încerca.

Voi folosiți produse vegane pentru păr? Ați încercat până acum ceva de la Love Beauty &Planet?

Kamy

16 Comments

  1. Am folosit samponul mai demult si mi-a placut. Recent nu mi s-a mai potrivit la capitolul matreata. Mi se pare fain pentru vara pentru ca e racoritor. <3

  2. Ce produse dragute pentru par au cei de la love beauty and planet 🙂
    Ma bucur sa vad astfel de optiuni vegane, multumesc!

  3. Eu folosesc produse pentru par din drogherii dar as vrea sa incerc balsamul, fiindca am parul destul de uscat in perioada asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *