Piese vestimentare negre comandate de pe Femmeluxe

Întâmplarea face că după ce am primit comanda de la FemmeLuxe am realizat că în comanda mea predomină piesele vestimentare negre. De fapt mi-am luat 3 piese negre și doar o piesă gri. Îmi plac alegerile făcute și sunt mulțumită, dar am să vă povestesc despre fiecare piesă vestimentară în parte.

Bluză cu mâneci clopot

După ce am aruncat o privire pe site, mi-am dorit să-mi iau câteva piese vestimentare care să le pot purta la muncă sau chiar în zilele ușor mai răcoroase. Mi-a ieșit în cale acest model de bluză cu mâneci clopot și pot să spun că m-a atras foarte mult. Mi se pare un model simplu, frumos și de efect. Funda care este făcută în partea din dreapta mi se pare de un real efect. O bluză aparent simplă este scoasă din anonimat cu ajutorul acestui detaliu.

De fapt, în jurul gâtului este un material din satin care se termină într-un lateral sub forma unei fundițe. Din ce-am observat eu aceasta nu se desface și va sta la locul ei indiferent dacă este atinsă sau este spălată bluza. Ca să vă dați seama cât de mult mi-a plăcut acest model am zis să-mi iau acest model și pe gri. În concluzie mi-am luat acest model de bluză pe negru și pe gri.

Eu mi-am luat mărimea M/L și dacă ar fi să aduc o mică modificare acesteia, aș vrea să fie cu vreo 5 centimetri mai lungă. Cred că este singura modificare pe care mi-aș dori să o aduc. Este o bluză ușor elastică care urmează ușor linia corpului. Mâneca vine foarte ușor evazată și seamănă cu un clopot. Mai multe modele găsiți în categoria trousers, iar eu intenționez să-mi aleg ceva din categoria corset dress.

Bluză neagră cu mâneci din voal

Bluza asta este în topul preferințelor mele. Chiar îmi place tare mult cum se așează. Materialul de pe spate și abdomen este absolut identic cu cel al primei bluze. Este acel material elastic care vine frumos pe corp. Diferența o fac mânecile. Aceasta are mânecile dintr-o dantelă care vine ușor bufantă pe mână. De această dantelă sunt prinse bucăți de material lucios care seamănă cu o frunzuliță.

Îmi place mult de tot cum se vede bluza. Eu mi-am luat mărimea M/L și parcă mi-ar fi plăcut să fie ușor mai lungă și în talie, dar parcă și la mâneci ar fi mers să fie ușor mai lungă. Chiar mă gândeam dacă nu cumva un număr mai mare ar fi fost perfect. Se mai întâmplă ca unele piese să fie croite ușor mai mic sau poate că materialul este mai elastic și ăsta este motivul pentru care stă bluza mai ridicată în talie.

Dacă și voi sunteți atrase de piesele vestimentare negre puteți arunca o privire în categoria black lace bodysuit.

Bluză din voal

Bluza asta mi-ar fi plăcut să știu din start că este complet transparentă. Pe site manechinul poartă un maieu pe sub această bluză, în concluzie și eu port un maieu pe sub bluză pentru că altfel s-ar fi văzut absolut tot. Pentru această bluză am ales mărimea 12 și mi se pare că mergea un număr puțin mai mic. Parcă mâneca îmi cade puțin cam mult peste mână.

Pe material sunt broderii sub forma unor flori cu frunzulițe. Modelul este drăguț și chiar îmi place cum se vede purtat cu ceva pe dedesubt. Cred că ar fi mers o culoare puțin mai veselă pentru că în combinația asta par mult prea neagră. Eu îmi doresc și câteva perechi de jeans de pe Femmeluxe așa că am să verific ce modele sunt dispo0nibile pe site.

Ce părere aveți de alegerile mele? Ce piesă vestimentară vi se pare interesantă dintre cele alese de mine?

Kamy

9 Comments

  1. Toate sunt foarte frumoase și bluzele negre ,dar și cea gri îmi plac mult și îți stă super bine cu ele ! Să le porți sănătoasă draga mea ! Alegeri deosebit de bune !

  2. Îmi doream și eu bluzele acelea cu fundiță în zona gâtului, am comandat dar s-a produs o extorsiune a degajamentului datelor trecute pe el și s-a întors retur la ei. Sper să le mai găsesc, deși nu prea cred.

  3. Și eu in ultimul timp am mers mai mult pe haine negre. Negru parca merge in orice situație , mai ales ca m-am alea cu cucateva kg in plus in ultima perioada .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *