Produse de ingrijire bebe si de imunitate de la Nutritiv

A trecut ceva timp de când am primit comanda dată pe Nutritiv.ro. Mi-am luat o grămadă de produse bune și utile iar astăzi vreau să vă povestesc ce am cumpărat pentru copil de pe site-ul lor. În primul rând comanda am dat-o special pentru Septilin pentru că pe acest site l-am găsit la cel mai bun preț de pe piață și pentru că acest produs îmi era recomandat pentru imunitate.

septilin-minSeptilin am cumpărat la îndemnul doctorului de familie care mi l-a recomandat ca fiind cel mai natural produs pe piață pentru imunitate. Are sau nu dreptate eu mă încred în cunoștințele lui. Copilul meu nu este foarte sensibil la răceli dar acest siropel nu ace ce să-i facă rău așa că o cură de o lună de zile am considerat că este foarte bună. Știu că sunt persoane are spun că pentru un efect garantat este nevoie de cel puțin 3 luni. Eu sincer mă mulțumesc cu o lună.

De obicei când trebuie să îi dau un sirop sau orice alt medicament mai mult de o zi nu vrea să mai deschidă gurița și aproape că trebuie să o forțez să îi dau medicamentele necesare. Din acest motiv am fost reticentă că voi avea nervii atât de buni să rezist zilnic, de 2 ori pe zi chiar, să îi dau acest sirop. Am fost surprinsă să văd că după ce i-am pus 5 ml de sirop în seringa de Nurofen a vrut să o manevreze singură și …. a reușit. A fost atât de încântată de reușita ei încât acum când vede sticla întinde singură mânuța după el. Nu m-aș fi așteptat.

Un alt lucru de care mă bucur este că sticlă este din plastic pentru că oricând pot fi accidente cu aceste medicamente. Am pățit-o cu o sticlă de sticlă care a căzut dintr-o mică neatenție a mea și am umplut camera de cioburi și sirop lipicios. Produsul este de culoare verde închis iar mirosul și gustul cel mai pregnant este de mentă. Atât pe cutie cât și pe prospect găsiți gramajele care trebuiesc administrate în funcție de vârstă. Am văzut că acesta poate fi folosit chiar și de adulți așa că dacă aveți o imunitate scăzută puteți face o cură cu Septilin!

Produsul îl găsiți aici iar eu am optat pentru varianta de 200 ml dar îl găsiți și într-o variantă mai mică.

Himalaya ieste o firmă cunoscută pentru produsele bune și ingredientele curate pe care le folosește. Am folosit și eu câteva produse pentru mine de la ei și au fost foarte bune așa că le recomand. De această dată am ales să iau câteva creme de corp pentru copil pentru că nu mai aveam nimic.

baby-cream-himalaya-minBaby Cream – Himalaya am luat-o într-o variantă de 50 ml. Nu știu dacă există și cu un gramaj mai mare dar pot să spun că este o cremă excelentă pentru că hidratează foarte bine pielea și eu am aplicat-o după ce am fost afară. Acum este o perioadă mai rece și așa cum noi avem nevoie de hidratare și copii au nevoie de puțin ajutor în această privință. După ce vin de afară o spăl pe față și pe mâini și o dau cu această cremă. O dată pe zi este suficient sau cel puțin așa am considerat eu. Am aplicat-o de câteva ori și pe corp și rezultatul a fost la fel de plăcut.

Are un miros fin, aproape insesizabil care persistă o perioadă scurtă de timp pe piele. Are o consistență densă dar nu este grasă absolut deloc și intră imediat în piele cu câteva mișcări circulare. Culoarea este una obișnuită pentru o astfel de cremă și este de un alb mat.

Dacă vreți să o încercați o puteți găsi pe site-ul Nutritiv aici.

body-lotion-himalaya-minBody Lotion – Himalaya  este o cremă specială ca să poată fi folosită pentru hidratarea corpului. dacă prima cremă era specială pentru zonele mai sensibile aceasta poate fi folosită pentru a aduce un plus de hidratare. Eu de obicei folosesc această loțiune după ce îi fac duș sau baie copilului.

Mirosul cremei seamănă foarte bine cu cea de mai sus adică aproape insesizabil. Consistența este diferită față de prima și aș putea spune despre această loțiune că este mai apoasă și nu este la fel ca prima. Și în cazul hidratării aceasta este mai ușoară și deși lasă o senzație de catifelare parcă înclin către prima cremă care pare ceva mai hidratantă. Îmi place că nu lasă o peliculă grasă la suprafața pielii și intră foarte ușor în piele.

Dacă vreți să o încercați o puteți găsi pe site-ul Nutritiv aici.

Kamy

12 Comments

  1. produsele pentru copii de la Himalaya nu le-am incercat, dar folosesc si eu frecvent de la ei Liv52 si decongestionantul nazal. Sunt multumita de produse si nici nu mi se par scumpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *