ImportDirect.ro – prețuri mici pentru produsele cosmetice și de curățenie

Despre ImportDirect am auzit acum în jur de un an și am fost impresionată de prețurile practicate. Sunt prețuri mici, chiar aș putea să spun că sunt cele mai mici prețuri la o gamă întreagă de produse. Chiar mi-am pus ceva semne de întrebare atunci când am văzut asta pentru că nu prea sunt obișnuită să văd genul ăsta de oferte. Toate recenziile citite m-a făcut să înțeleg că ei merg pe ideea comenzilor mari și din acest motiv se bucură că vând cantități mari și asta îi determină să practice prețuri mici.

Despre produsele de pe ImportDirect

Unul din minusurile site-ului, din punctul meu de vedere, este faptul că trebuie plasată o comandă de o valoare mai mare. Pentru mine este un inconveninet și pentru ei este un avantaj pentru că așa pot practica acele prețuri mici despre care vă povesteam. Cu siguranță nu le-ar conveni să mențină același nivel dacă vânzările ar fi în cantități mai mari.

Eu am primit de la ei câteva produse pentru a mă răsfăța. Ce-i drept nu pot să spun că-mi doream în mod expres aceste produse, dar vorba românului “calul de dar nu se caută în gură”. În concluzie, am primit câteva cosmetice pe care le-au ales ei pentru a le folosi. Am primit 2 pudre bronzante de la Maybelline în aceeași nuanță și 2 fonduri de ten de la L’oreal. Ce-i drept m-am bucurat foarte mult de fondurile de ten pentru că iubesc acest brand și nu am încercat nici unul din cele 2 produse.

În plus, am mai găsit un ruj de la Bourjois într-o nuanța de roz foarte girly. Aș putea să spun că m-au nimerit din plin cu această nuanță. Nu prea am folosit mai nimic de la acest brand și chiar m-am bucurat să descopăr acest produs și să-mi doresc să mai încerc și altele.

Aș putea să spun că m-am bucurat foarte mult de cadou, că intenționez să dau și eu o comandă pe site-ul lor cu produse de îngrijire și curățenie și că am în plan să plasez o comandă colectivă împreună cu o prietenă.

Chiar sunt curioasă dacă voi cunoașteți acest site? Ați dat vreo comandă pe ImportDirect până acum?

Kamy

12 Comments

  1. Ii stiu demult de la alte bloggerite si au intradevar produse foarte ieftine. Singura problema e pragul destul de mare al comenzii minime dar daca te combini cu prietenele faci o super afacere.

  2. Nu am comandat niciodată de la ei dar îmi doresc foarte mult! Mai ales pe partea ce îngrijire și machiaj, as vrea sa profit de preturile lor bune!

  3. Sincer, de cand am vazut importdirect mi-a trecut prin minte exact ceea ce consideri si tu ca fiind cel mai mare inconventient: faptul ca este necesara o comanda mai mare. Am vrut de atatea ori sa dau comezi la ei, dar m-am blocat in acest amanunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *