Cum îți asiguri confortul în locuință? 3 piese esențiale

Confortul de care o persoană are parte în propria locuință depinde de fiecare în parte, în funcție de nevoile specifice și de preferințe. Cu toate acestea, un nivel decent de confort presupune aceleași cerințe, deoarece stă la baza necesității oricui. În acest caz, nu este vorba de accesul la electricitate, căldură sau apă, deoarece acestea sunt obligatorii într-o locuință și ar trebui să fie accesibile oricui. În schimb, este vorba de câteva piese care asigură un nivel de confort corespunzător într-o locuință, care să permită oricui să se simtă relaxat și să se bucure de un mediu care asigură intimitate și siguranță.

Iată 3 piese care nu ar trebui să-ți lipsească din casă

Locuința ta nu este completă dacă nu îți oferă mediul în care te poți bucura de timpul petrecut alături de cei dragi sau nu te poți deconecta de toate grijile după o zi stresantă. Pentru acest lucru, ai nevoie de câteva piese, care să te ajute să te bucuri la maximum de confortul casei tale.

Un fotoliu confortabil

Gândește-te la zilele în care serviciul te extenuează atât fizic, cât și psihic. Vii acasă și tot ce-ți dorești este să te așezi undeva confortabil și fie să te uiți la televizor, fie să citești o carte. Asigură-te că ai în casă un fotoliu în care să te poți relaxa după astfel de zile. Cel mai recomandat este să-l plasezi în living, mai ales dacă vrei să te poți bucura în continuare de prezența familiei înainte de a te retrage pentru odihnă. De obicei, acesta vine în pachet la o canapea de diferite dimensiuni, așa că îți poți procura un întreg set cu care să-ți echipezi sufrageria.

Lampă sau veioză

Chiar dacă nu sunt printre primele piese la care te gândești atunci când vrei să-ți asiguri confortul în locuință, lipsa lor se va simți în scurt timp. De exemplu, dacă ai muncă de birou pentru acasă, poți comanda acum o lampă care să te ajute să-ți desfășori activitățile fără a genera consum mare de energie. În același timp, aceste piese sunt esențiale pentru momentele în care vrei să citești o carte înainte de somn sau, pur și simplu, ai nevoie de o sursă de lumină locală. Nu uita de faptul că acestea sunt flexibile și le poți utiliza în camere diferite, în funcție de nevoile de moment.

Radiator electric

Radiatorul electric este o piesă mai costisitoare, dar te va ajuta mai ales în momentele în care o avarie împiedica furnizarea agentului termic în casa. Temperaturile din sezonul rece sunt imprevizibile și pot cauza defecțiuni neașteptate. Astfel, pentru a nu fi surprins nepregatit de o avarie, e important să ai o sursă de căldură de rezervă. În plus, nu generează costuri mari, deoarece funcționează pe bază de curent electric.

 

Confortul de care ai parte în propria locuință este esențial pentru întreaga familie. De asemenea, acesta nu se limitează la câteva nevoi de bază, ci presupune posibilitatea de a-ți oferi o viață sănătoasă, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Astfel, echipează-ți casa corespunzător și bucură-te de timpul petrecut în propria intimitate.

sursa foto: envato.com

Kamy

11 Comments

  1. Eu am un fotoliu din ala tapitat, foarte generos, un pat mare, multa lumina pentru ca nu suport camerele intunecate si surse multiple de caldura: centrala termica, radiator si panou radiant, pentru ca imi place caldura.

  2. Articolul a picat la fix: eu tocmai caut un fotoliu , insa pentru dormitor si o lampa care sa mearga cu fotoliul, asa ca mersi de recomandare!
    Ma gandesc ca un colt de relaxare/citit in dormitor e bine-venit, mai ales ca am norocul sa mai am putin spatiu liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *