Mici trucuri de mare efect, pentru o casă primitoare

Aspectul casei noastre este un fel de carte de vizită pentru musafirii care ne pășesc pragul. Îmi place foarte mult să am o casă ordonată și obișnuiesc să fac mici schimbări. Pe lista de cumpărături se regăsesc adesea  produse decorative pentru casă, lenjerii de pat, mici obiecte care mă ajută să fac unele schimbări. Îmi place să îmi pun amprenta asupra fiecărui colțișor și consider că este cazul nu ezit să fac schimbări sau să înlocuiesc anumite lucruri.

Oglinzile sunt nelipsite din orice casă

Îmi plac oglizile pentru că, în funcție de camera în care le regăsim, ne ajută să oferim un plus de spațiu. Indiferent de dimensiunea lor, oglinzile pot deveni o decorațiune interioară foarte apreciată. O oglindă deosebită din baia mea sau de pe hol, aleasă în ton cu decorul camerei sigur va fi remarcată și apreciată de specialiștii în Feng Shui care ne oferă sfaturi cu privire la amplasarea cât mai corectă a oglinzilor pentru a atrage energii pozitive.

becuri vintage casa-minEsența luminii din locuința noastră

Eu pun mare preț pe lumina din locuința noastră. Îmi place să am lumina adecvată în funcție de fiecare tip de cameră din casa mea. Ador corpurile de iluminat și pentru că îmi place să fac economii, am ales becuri led pentru întreaga casă. Investiția merită făcută pentru că acestea oferă lumina necesară, iar costul facturilor lunare s-a micșorat după ce am ales becuri led. Pentru că îmi place să fac modificări în funcție de anotimp, am ales și becuri vintage și unele moderne și elegante pe care să le alternez. Este ușor să găsești corpuri de iluminat dorite din căldura căminului tău.
Pe Savelectro.ro găsim o varietate de becuri vintage pentru casă la prețuri pentru toate buzunarele și în modele cât mai deosebite. Cu astfel de corpuri de iluminat, designul casei va căpăta o nouă formă sub o lumină captivantă. Mă declar mulțumită de produsele comandate de pe Savelectro, comanda a ajuns într-un timp foarte scurt, chiar la ușa casei mele.

Casa primitoare-minAlegerea unor perdele si draperii cochete

Pe de o parte apreciate pentru rolul lor funcțional, pe de altă parte, remarcate pentru aspectul lor estetic, perdelele și draperiile creează un ambient deosebit în orice casă. Acestea înfrumusețează ferestrele, alegând nuanța corectă și materialul potrivit, ne putem bucura de relaxare și confort în tihna căminului nostru. Fie că le alegem pentru a nu permite soarelui să pătrundă, sau dimpotrivă pentru a oferi luminozitate, perdelele și draperiile sunt un element de nelipsit din casă.

Un perete accentuat

Să vopsim pereții dormitorului în alb poate părea banal. Să dăm viață unui perete, optând pentru o altă nuanță, alegând un sticker de perete cu mesaj sau un model special de tapet. Oricare ar fi opțiunea noastră, putem să schimbăm total aspectul dormitorului nostru.

Accente aurii pentru un decor prețios

Dacă alegem decorațiuni și detalii interioare aurite în interiorul casei noastre, sigur vom reuși să creăm un ambient luxuriant. Putem crește valoarea casei noastre și putem schimba radical aspectul apelând la mici trucuri, dar care au un efect uimitor.

Tu la ce trucuri apelezi pentru a-ți înfrumuseța casa?

Kamy

17 Comments

  1. Mie îmi plac pereții alți. Mi se pare că oferă un aspect mult mai stilat și totodată oferă și dimensiune. În schimb îmi plac draperiile cât mai colorate și oglinzile foarte mult

  2. Interesante ideei. Nu îmi plac pereții albi chiar daca pare camera mai spațioasă, zici că sunt la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *