Lenjerii de pat la preturi mici

Lenjeriile de pat sunt foarte importante pentru că te poți odihni extrem de bine pe o lenjerie curată, călcată și de calitate. Astăzi vreau să vă povestesc experiența mea pe care am avut-o zilele astea cu www.LenjeriiDePatOutlet.roVroiam o lenjerie de pat nouă care să se potrivească pentru patul din camera copilului. I-am redecorat camera copilului și am schimbat-o cu totul. Alt pat, alt dulap, alte decorațiuni, etc. Într-un cuvânt am încercat să îi personalizez camera după micile mele preferință și am ținut cont și de ea într-o oarecare măsură. Nu a fost cea mai bună alegere pentru că am ales un pat foarte frumos dar am zis să avem loc amândouă în el așa că am ales unul mai măricel, 160×200. După asta am schimbat și mobilierul și pentru că patul era alb am ales un dulap cu uși culisante și oglindă pe uși. Dulapul arată foarte bine și este încăpător doar că surpriză …. după ce a ajuns tot mobilierul mi-am dat seama că săracul copil nu prea mai are loc de joacă în acea cameră. Este cam plină ….oferta-1-1-gratis-lenjerie-pat-dublu-din-bumbac-satinat-gros-cu-imprimeu-ca-in-poza-cod-sb15-7802-800x600-minPentru că tot am schimbat tot în cameră vroiam și o lenjerie nouă. Nu am nici o lenjerie specială pentru copii așa că am căutat ceva mai vesel. Într-un final m-am decis asupra modelului de mai sus care pare vesel și m-a încântat că are acei brăduți care mă duc cu gândul la sărbători.

Dacă vreți lenjerii de pat la prețuri mici vă recomand să apelați cu încredere la Lenjerii de pat Outlet pentru că eu am dat te miri ce pe ea. M-am bucurat că prețul era foarte scăzut dar când să plasez comanda mi-a sărit în ochi o altă ofertă. La două lenjerii cumpărate primești cadou o instalație de brad. În plus dacă îmi comand 2 lenjerii am transport gratuit așa că m-am mai lipit de o lenjerie.oferta-set-complet-pilota-2-perne-lenjerie-pentru-pat-de-2-persoane-cod-ij36-8680-800x600-minAm ales și cea de-a doua lenjerie care urma să o folosesc pentru cealaltă cameră. Aproape că mi-a fost greu să cred că o lenjerie poate costa 69 lei. În acești bani sunt incluse cearceaful de pat și de pilotă și 2 fețe de pernă. Ce-ți poți dori mai mult?

oferta-set-complet-pilota-2-perne-lenjerie-creponata-pat-dublu-cu-4-piese-fabricata-in-romania-la-pucioasa-cod-rc35-8184-800x600-min

M-am gândit și la un cadou pentru nași. O lenjerie din aceasta ar fi potrivită pentru că așa m-ar ajunge foarte ieftin cadoul pentru ei și sunt convinsă că vor fi mulțumiți să primească ceva “pentru casă”.

Aștept cu nerăbdare coletul și voi vedea ce lenjerie fac cadou și ce lenjerie păstrez pentru mine. Totuși cred că am să mai dau o comandă la ei până la Crăciun.

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *