Ceasuri la preturi mici si transport gratuit

Ceasurile sunt printre preferatele mele și îmi place să îmi cumpăr ceasuri ori de câte ori găsesc câte o ofertă sau atunci când găsesc modele deosebite. Ceasurile de firmă au un rol separat în sufletul meu și le ador și pe ele în egală măsură doar că prețul ridicat nu îmi permite să îmi cumpăr foarte des astfel de modele și în felul ăsta am doar câteva pe care le iubesc și le protejez pentru că majoritatea au o valoare sentimentală aparte.

ceas cu bratara-min

Ceas cu brațară – click

Banggood este un site chinezesc care are transport gratuit pentru orice fel de comandă. Eu am plasat o comandă care este acum în drum spre mine și abia aștept să intru în posesia ei. Mi-am luat un ceas care arată fabulos și îl aștept cu interes și încă câteva lucruri pentru mine. Încă nu m-am hotărât să îi iau și prietenului meu ceva dar poate pe viitor am să îi cumpăr și lui ceva.

ceas cu bratara2-min

Ceas auriu – click

Acesta este cel de-al doilea ceas pe care l-am admirat și pe care îl voi include pe cea de-a doua comandă. Comanda ajunge cam într-o lună la poșta vamală și pentru colet nu plătiți nici un fel de transport. La poșta vamală totul depinde de vameș și de valoarea comenzii. În mod normal pentru comenzile care depășesc 10$ se plătește diferența de TVA. Eu de obicei dau comenzi mici și dacă comanda este 15, 20$ atunci nu mai plătesc nimic suplimentar. Pentru comenzile mai mari nu știu ce să vă spun.

Dacă mă urmăriți încă de la începuturile mele în ale blogosferei poate știți că eu am început cu bijuterii handmade. Acesta a rămas un hobby care încă mă mai pasionează și îmi mai fac mici bijuterii doar pentru mine. Nu le mai comercializez. Poate le mai fac și prietenelor câteva mici bucurii de acest gen. Pe site am găsit câteva chestii de mărgelit, asta în cazul î care aveți aceleași îndeletniciri cu ale mele sau în cazul în care vreți să încercați și voi câte ceva.

margelit

Cheițe și încuietori – click

suport pandantiv

Suport pandantiv – click

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *