Pijama pufoasă de la Zaful(OOTD)

Sunt o mare iubitoare de pijamale. Atunci când stau prin casă sau când stau în pat până mai târziu în weekend prefer să-mi petrec o mare parte din timp în pijama. Prefer să fie un model frumos, dar și comod în același timp. Chiar dacă am pus aceste poze atât dfe târziu pe blog, eu le port de ceva timp cu mare drag.

Pijama de iarna Zaful-min

Pijama Zaful – click

Coletul în care am primit această pijama a fost foarte voluminos. Abia așteptam să îmbrac pijamaua ca să văd exact cum se așează pe corp pentru că pe site se vedea tare bine. Mi-a plăcut mult și cum se vede pe corp și vă ve-ți convinge și voi că nu exagerez cu nimic. Chiar arată într-un mare fel.

Home outfit rokolla-minPersonal aș zice că este perfectă pentru o ținută de casă. Este mult prea groasă ca să pot dormi cu ea. Eu dorm tot timpul învelită și la mine în casă nu este frig deloc. Oricât de friguroasă aș fi eu, nu îmi place să stau înfofolită pe timpul nopții. Port această ținută în timpul zilei prin casă. Chiar dacă s-a mai încălzit ușor afară, în casă este foarte potrivită.

Pijamaua are un buzunar unit la bluză, dar și pantalnii sunt prevăzuți cu buzunare. Asta o face tare practică și potrivită pentru a căra telefonul cu tine prin casă sau alte obiecte de care nu te poți dezlipi.

În poze vedeți cea mai nouă lenjerie de la Cumparamisim  pe care am luat-o pentru fetița mea, dar având în vedere că dormim împreună, mă bucur și eu de ea. Mai multe poze cu lenjeria sau chiar un clip de prezentare vedeți aici.

Vă place această ținută de casă?

Pijama alba Zaful-min Camera copilui-min Pijama Zaful-min

Kamy

21 Comments

  1. Imi place lenjeria de pat, mai ales ca este colorata. Pijamaua cred ca mi s-ar potrivi de minune, mai ales pentru zilele in care vreau doar sa lenevesc in casa.

  2. Sunt mare fana a pijamalele pufoase și a șosetelor pufoase, însă prietenul meu nu e cel mai încântat când le vede in dulap.

  3. Vaaai, îmi place atat de mult această pijama. Și eu vreau una. Cel mai mult îmi place faptul că este pufoasa.

  4. Pijămăluța aceea este tot ce îți poți dori după o zi lungă și obositoare! Pare așa de confortabilă. Îți stă foarte bine cu ea și mă bucur că ai ales să o porți. Unele persoane nu s-ar orienta spre lucruri atât de faine și simpatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *