Rasfăț pentru o zi doar la El Studio

Vizita într-un salon de înfrumusețare este absolut necesară de cele mai multe ori. Chiar dacă lucrurile mărunte pot fi făcute acasă, într-un salon poți să obții rezultatele dorite într-un timp scurt și cum timpul este o problemă … este de preferat să apelăm la profesioniști. Epilatul, coafatul sau tunsul pot fi făcute de profesioniști cu rezultate spectaculoase.

Epilarea nu mai ridică probleme

Epilarea este marele chin al femeilor. Mi-ar fi plăcut să mă lipsesc de acest serviciu pentru că este cel mai anevoios procedeu. Făcut acasă, poate reprezenta cel mai mare chin și ridică cele mai multe probleme. Timpul pierdut, materialele necesare pentru acest procedeu și îndemânarea reprezintă factorii principali de care ne lovim atunci când facem un astfel de procedeu. Un alt factor decizional important o reprezintă și ofertele care se găsesc în permanență pe site. Ofertele sunt pentru toată lumea indiferent de serviciul de care vreți să profitați. Profesionalismul personalului fac ca aceste servicii să dureze foarte puțin timp.

Salon infrumusetare El studio-minMai multe saloane în București

Bucureștiul este un oraș foarte mare. Nimeni nu-și dorește să meargă la un salon care este la o distanță foarte mare de casă. Preferăm să apelăm la cele din apropierea casei. Eu recunosc că preferam să merg ceva până la salon, dar de când s-a deschis salon Ion Mihalache am fost foarte bucuroasă. Este foarte aproape de casa mea și m-am bucurat foarte mult. În plus, cosmeticieana la care mergeam eu frecvent venise și ea în acest salon. Un motiv în plus de bucurie.

Contează foarte mult să întâlnești persoane pe care să te poți baza. Este foarte plăcut ca tu să stai liniștită și relaxată în salon fără a sta cu teamă că nu va ieși coafura la care tu visezi sau că epilatul nu este făcut profi. El Studio angajează numai persoane calificate și asta îmi oferă un plus de încredere.

Salon de infrumusetare El Studio-minSalonul ideal este cel care are promoții tot timpul

Chiar dacă recunoaștem sau nu, promoțiile sunt un factor decizional foarte important. Chiar dacă oferă un beneficiu sau altul, profităm de fiecare serviciu oferit bonus sau produs cadou. Una dintre promoțiile la fel de atrăgătoare ca cea de epilare este tuns+spălat+coafat 53 lei. Ce poate fi mai frumos. În oricare alt salon te-ar fi costat o avere un astfel de serviciu. Cred că doar un coafat ar ajunge pe puțin 80 lei. Consider că aceste beneficii oferite sunt foarte folositoare și ne salvăm și portofelul în același timp.

Voi profitați de ofertele din saloanele de înfrumusetare?

Kamy

11 Comments

  1. Iti marturisesc ca de ceva timp am inceput sa ma epilez singura in anumite zone, cu ceara de albine (se gaseste in Mega). Cu toate acestea, exista si situatii in care sa te epilezi singura este mult mai dureros si time consuming. Multumim pentru recomandare, iar intr-adevar promotiile conteaza

  2. Fara suparare, dar salonul de care vorbesti este foarte scump. La salonul unde merg eu un tuns este 10 lei si un vopsit cu vopseaua ta la fel, 20 un coafat si 40 un permanent clasic. Cel spiralat e 70. Manichiura – 10 lei, pedichiura – 20. O pedichiura dureaza minim o jumatate de ora. Deci… concluziile le trage fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *