Zaful Spring Wishlist

Știu că încă mai este iarnă sau că în unele zone aceasta abia a pus stăpânire. Problema este că până când plasezi comanda și până când ajunge durează cam o lună. În concluzie, gândesc în viitor și nu mai are nici un rost să comand haine groase. Prefer haine subțiri și lejere care se pot purta sub  jachete mai groase sau mai subțiri. Cumpăr orice îmi place și mi se pare interesant chiar dacă nu este potrivit sezonului.

Mă pregătesc de evenimentele care vor avea loc din februarie și până-n martie. Totul începe cu Valetine’s Day și se termină cu 8 martie. Deci de pe 14 februarie și până-n martie o ținem numai într-o petrecere și în majoritatea cazurilor avem de primit cadouri. Noi trebuie doar să arătăm bine pentru că restul vine de la sine.

BLuza Zaful-min

Bluză – click

Ținuta de Ziua îndrăgostiților nu trebuie să fie neaparat extrem de sexy. Trebuie să fie o ținută specială, deosebită, dar care să ne pună în evidență în multe alte moduri. Chiar și atitudinea adoptată poate fi misterioasă și interesantă. Am vrut să menționez aceste aspecte pentru că multe fete interpretează greșit astfel de ținute și consideră că simpla expunere a unor zone este suficient.

Blugi albi Zaful-min

Blugi – click

Blugii albi vor fi mereu la modă. Pentru vremea asta rece nu sunt potriviți, dar în momentul în care va da căpldura ei îi voi puteam îmbrăca. Merg perfect atât cu tocuri cât și cu teneși și mi se par extrem de cool.

Cercei rotunzi-min

Cercei rotunzi – click

Cine mă cunoaște știe că am o mică slăbiciune pentru cerceii rotunzi. Sunt foarte potriviți pentru fața mea și am diverse tipuri ede astfel de cercei. Din aceștia fix pe ureche nu am și observ că se vede frumos. Sunt foarte ieftini și merită o investiție de acest gen.

Voi ce planuri aveți de Valentine’s Day?

Kamy

14 Comments

  1. De Valentine’s Day sarbatorim dragostea cu tort și șampanie și ne facem mici cadouri simbolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *