Pufoșenii la pachet de pe Zaful (OOTD)

Îmi plac mult produsele pufoase și cu blăniță. Nu am putut să rămân indiferentă atunci când am văzut aceste perechi de papuci pufoase. Pe Zaful erau foarte multe modele Și mi-a fost destul de greu să aleg. Evident că mi-am ales o pereche roz. A început să-mi placă rozul foarte mult în ultima perioadă. Nu regret nici o clipă alegerea făcută pentru că sunt perfecți.

Papuci zaful roz-min

Papuci – click

Papucii sunt decupați în partea din față și au blană pe baretă, dar și pe talpă. Aceasta este foarte moale, pufoasă și călduroasă. M-a impresionat și faptul că talpa este mai înaltă și seamănă cu cea de la espadrile. Nu sunt grei și pot merge cu ușurință cu ei. Am asortat papucii cu o pereche de pijamale pufoase și am defilat prin casă ca un ursuleț. I-am purtat cu mine în ultima mini vacanță și bine am făcut. Am prostul obicei să port papuci prin casă și să mă învelesc seara. Se pare că deja mi-am creat anumite tabieturi.

Mi-am luat acești papuci de pe Zaful și comanda a ajuns cam într-o lună. Au venit frumos ambalați în cutiuță și m-am bucurat că nu a trebuit să plătesc nici o altă taxă suplimentară pentru ei. Nu mă mai satul să caut diverse lucruri pe acest site și dacă vrei să fii în tendințe, poți apela cu încredere la el.

Vă plac papuceii mei pufoși?

Papuci roz-min Papuci pufosi-min Papuci Zaful-minSelfie rokolla-min

Kamy

16 Comments

  1. Sunt foarte frumoși papucei. Am văzut și eu la un magazin și chiar vreau să îmi cumpăr.

  2. Ce frumoși sunt !!!! Treburi sa îmi achiziționez și eu o pereche mai ales ca nu mai am nici una prin casa.

  3. Imi plac si papuceii, imi place si pijamaua!
    Mai-mai ca mi le-as comanda si eu, mai ales ca iarna nu se da plecata! :)))
    Inca as mai avea timp sa le port.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *