Ghete negre cu barete (OOTD)

Mi-am luat niște ghete negre pentru primăvară/toamnă. Nu vroiam să fie de iarnă pentru că știam din start că avea și porțiuni din piele întoarsă. Cele 3 barete mi s-au părut tare chic și cred că ele m-au convins să fac această decizie. Nu m-am gândit dacă aș putea să fac combinații îndrăznețe cu acestea. Am preferat să merg pe clasic și să le combin cu un pantalon negru.

Preview kamy outfit-min

Bluză – click

Ghete – click

Ghetele le-am luat de pe Gamiss. Este un site pe care dau comanzi ocazional. De această dată am luat mai multe perechi de încălțăminte. Acest model l-am mai văzut și pe Zaful doar că am preferat să le iau de aici pentru că le-am găsit la jumătate de preț. Se pare că în momentul în care le-am cumpărat mai erau câteva numere și cred că din acest motiv le-am găsit la jumătate de preț.

ghete cu barete gamiss-min Ghete negre gamiss cu barete-minGamiss este un site chinezesc care are cam aceleași produse ca celelalte de pe care mai comand eu. Sunt foarte puține diferențele. Uneori este diferență de preș, dar nici aceasta nu este chiar atît de mare. Singurul dezavantaj al acesteia este că se plătelte transport. Aspectul ăsta nu prea mă atrage doar că în acest caz a meritat să dau bani pentru transport pentru că am ieșit bine.

Ce părere aveți despre aceste ghete? Voi cu ce le-ați combina?

Ghete gamiss-minGeanta zaful-min Geanta mare zaful-min

Kamy

23 Comments

  1. Ghetele nu ma dau pe spate, eu port alt gen de incaltaminte, insa bluza este exact pe gustul meu! Culoarea si modelul, totul imi place la ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *