Bluză cu dungi și mâneci bufante (OOTD)

Când am ales această bluză nu aveam nici cea mai mică idee referitor la locul în care urma să o port. Am ales-o din simplul motiv că-mi plăcea modelul acesteia și am găsit-o potrivită pentru stilul meu vestimentar. Bluzele cu dungi încă sunt la modă și ăsta a fost singurul considerent. Până-n prezent mai am alte câteva bluze cu dungi, doar că nu au detaliul acesteia și asta m-a convins s-o aleg.

Rokolla-min

Bluză – link

Bluza pare ușor fistichie, dar este ușor de purtat și combinat. Mânecile bufante  nu pornesc tocmai de la umeri și asta face puțin să pară că umerii sunt ușor căzuți. Mâneca se termină cu o benzi suficient de lungi. Eu le-am legat și tot mi s-au părut lunguțe. Poate că și ele aveau farmecul lor și că fără ele bluza nu s-ar fi văzut atât de frumos.

Am purtat bluza cu o pereche de colanți negri ceva mai groși. Cred că merge purtată la fel de bine și cu o fustă. Eu nu sunt adepta fustelor și le port foarte rar așa că această combinație îmi dă un oarecare confort. Mi-a plăcut și textura și consider că este un produs de calitate.

În ceea ce privesc numerele, este aceeași poveste ca pe orice alt site chinezesc. Bluza am luat-o de pe Sassymyprom.com și am verificat tabelul de dimensiuni. Așa am ajuns la concluzia că mi s-ar potrivi un XL, chiar dacă în realitate eu port M. Nu trebuie să vă sperie aceste numere cu mult mai mari decât cele pentru care sunteți voi obișnuite. Pur și simplu sunt croite mai micuț.

Nu uitați să analizați și categoria cheap flower girl. Aici găsiți oferte și prețuri mici la rochii și poate că vă atrage ceva.

Ce părere aveți de bluza mea cu dungi?

Rokolla dragos bucur-minHawaii Cinema city-min

 

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *