Cum poți face rost de bani pentru călătorii

Toată lumea are câte-o dorință neîmplinită și vrea să facă un anumit lucru și evident principala piedică de care se lovește sunt banii. Vrem sau nu, banii au ajuns să ne conducă și atâta timp cât îi avem, putem aveam o oarecare siguranță financiară și să privim viața cu un optimism mult mai mare. Ca să ai bani trebuie să muncești. Cel puțin asta este teoria.

credite de nevoi personaleMuncim pentru a ne împlini dorințe

Nu este o ruşine să munceşti. Cu toții facem asta cu un scop, să ne fie apreciată munca și să primim banii cuveniți pentru munca prestată. Cazurile în care pleci la muncă doar de plăcere și nu ești interesat deloc de partea financiară sunt foarte rare. Eu nu am întâlnit până acum persoane de acest gen. Fiecare face ce crede și nu acum pe nimeni. Am vrut doar să punctez aceste aspecte.

O mare parte din banii câștigați se duc pe călătorii. Este unul dintre hobby-urile mele și de fiecare dată când găsesc o ofertă bună de preț pentru destinațiile pe care doresc să le vizitez, nu stau prea mult pe gânduri și îmi plătesc biletele. Ulterior îmi rezolv treaba cu concediul la muncă și îmi pun problema de cazare. Am avut parte și de evenimente mai puțin fericite. M-am trezit în ultimul timp că nu prea-mi ajung banii pentru a pleca în vacanță și singura metodă a fost un credit de nevoi personale.

De ce am apelat la un credit

În primul rând am recurs la această metodă pentru că nu aveam altă metodă de a face rost de bani nu aveam. Nu aveam nevoie de foarte mulţi bani şi un credit de nevoie personale a fost soluția perfectă.

Pe piață sunt multe firme care pot oferi credite și totuși eu am optat pentru Credius din simplul fapt pentru că pe lângă creditele pe termen lung și scurt, oferă și credite pentru studenți sau pensionari. De fapt, eu am auzit de această firmă de la o tipă care își finalizează studiile și a beneficiat de un credit pentru studenți. Condițiile au fost bune și foarte transparente, iar eu iubesc acest aspect și apreciez asta la o firmă. Ea a avut mai multe facilități și o dobândă diferită față de mine.

Oricum ar fi, am putut să fac o simulare pe site înainte de toate și să văd exact ce rată am de plătit la suma dorită. Chiar mi-am luat și o marjă de eroare și am luat cu câteva milioane în plus față de suma propusă inițial pentru că nu vroiam să fiu la limită cu banii.

Tu la ce metode recurgi atunci când ai nevoie de bani și bugetul este la limită?

Kamy

6 Comments

  1. … sau… renunti la cosmetice inutile, la iesiri costisitoare cu prietenii, la sucuri si alte chestii la fel de inutile si periculoase pt organism, nu-ti cumperi haine lunar daca ai deja dulapul plin, nu arunci mancarea doar pt ca te-ai plictisit de ea ori ti se pare veche pt ca e de azi dimineata pe aragaz sau in pachetelul uitat la pauza, nu comanzi mancare, ci iti faci singura,, etc ,etc… si sa vezi cum se aduna banii de calatorii exact acolo unde-ti doresti.. 🙂

  2. Stiu si eu… Nu sunt adepta creditelor, dar intradevar dac as-ar ivi vreo ocazie in care sa vad o super oferta de calatorii, intr-o locatie care mi-ar placea, cu siguranta as apela la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *