Cum îți poți decora dormitorul pentru un maxim de confort

O mare parte din timp ne petrecem în dormitor. Fie că este vorba de relaxare sau chiar odihnă, totul trebuie să fie într-o armonie foarte bună. Îmi place ca eu să mă ocup de tot designul camerei și totul să fie pe placul meu. Familia îmi acceptă alegerile și asta îmi oferă o siguranță și mai bună. Astăzi vreau să vă propun câteva elemente absolut necesare

PERNA-PUF-GASCA-PATRATA-11503-big-min

  1. Perne

Perna, salteaua și lenjeria de pat poate face diferența dintre un somn bun și o noapte de coșmar. Evident că toate trebuie să se potrivească. Să le luăm pe rând și să vorbim despre fiecare în parte. Eu prefer pernele cu puf de gâscă pentru că aceastea nu rețin praf și nici acarieni, se pot spăla și usca fără dificultăți, respectând recomandările producătorilor.

Aceste perne sunt foarte bune pentru că lasă pielea să respire și au ca principal avantaj faptul că absorb umiditatea. Sunt cele mai bune perne și evident printe cele mai căutate.

LENJERIE-PAT-VESNA-33124-big-min        2. Lenjeria de pat

Lenjeria de pat trebuie să fie schimbată regulat și de cea mai bună calitate. Fiecare își alege materialul potrivit în funcție de preferințe și dorințe. Sunt persoane care preferă bumbacul și nu concep să schimbe acest material, dar nici bumbacul satinat nu este de neglijat. Eu am diverse materiale și singura diferență pe care o fac sunt anotimpurile. Nu folosesc lenjerii satinate iarna sau lenjerii creponate vara. Motivul este lesne de înțeles, dar și aici totul este discutabil și există excepții.PILOTA-CU-PUF-DE-GASCA-28147-med-min

3. Pilote

Eu mă învelesc în orice anotimp și aproape că nu pot dormi dacă nu simt că am ceva pe mine. Foarte rar se întâmplă să folosesc cearcaful și asta doar când este o căldură sufocantă afară. În iarna aceasta am folosit pilote cu puf de gâscă. Spun la plural pentru că mi-am luat în ambele dormitoare aceste pilote. Motivul alegerii mele este același ca și în cazul pernelor. Puful de gâscă este foarte bun și are o rezistență bună în timp.

Elider oferă o gamă diversificată de pilote și acestea pot fi alese în funcție de anotimp. Pilotele cu puf de gâscă pe care le-am ales de pe site-ul lor nu sunt foarte groase, dar oferă o căldură excelentă și nici n-ai fi zis că fac față pentru perioada rece. Eu sunt foarte friguroasă și inițial am zis că nu voi fi pe deplin mulțumită. După primele seri dormite în compania ei, am realizat cât poate fi de călduroasă, ușoară și nu în ultimul rând sănătoasă.PATURICA-C-78-26226-big-min

4. Pături

 

Eu sunt interesată și de somnul fetiței mele. Pentru ea prefer păturele micuțe care să fie ușoare și potrivite pentru ea. Elider s-a gândit și la acest aspect și pentru ei mici sunt pături cu personaje din desene animate. Cei mici sunt încântați de aceste mici detalii și încă de mici încep să aibă propriile preferințe. Trebuie să le cumpărăm lucruri care să fie pe gustul lor și pentru copii totul se învârte în jurul desenelor animate și a personajelor preferate.

Evident că nici păturile pentru adulți nu lipsesc. Este un site foarte bine aprovizionat și găsiți cam tot ce trebuie.

Kamy

14 Comments

  1. Si eu am cumparat multe lucruri de la ei, de la jucarii la haine si sunt extrem de multumita asa ca revin cu drag de fiecare data.

  2. Am fost la munte in iarna si, din cauza pernelor si a saltelei, nu am reusit sa dorm.
    Pentru mine, erau prea pufoase si groase.
    Pentru sot au fost ideale.
    De gustibus! 😛

  3. Ar cam fi cazul sa imi schimb si eu pernele, doar ca imi e groaza sa comand ceva voluminos pt ca niciodata nu sunt acasa sa primesc coletele, iar daca dau comanda la birou, atunci e chin sa le duc acasa 🙁 complicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *