Cine te poate ajuta cand ai nevoie de bani urgent

Banii au devenit o problemă existențială. De cum ieși pe ușă ai nevoie de bani. Fie că trebuie să îți iei o pâine sau ceva de mâncare. Dacă pentru astea îți găsești bani să spunem că mai ai nevoie de bani și pentru mici distracții.fara bani-minsursa: www.kfetele.ro

Prietenele mele au stabilit să facem o mică ieșire într-un weekend și totul suna extrem de bine. Să mergem de vineri dimineață, plajă, soare cluburi, etc. Nu cred că își dorește cineva să meargă la mare și să se relaxeze sau să fie liniște. Dacă vroiam așa ceva stăteam acasă dar îmi doream puțină adrenalină. M-au văzut fetele puțin abătută și le-am explicat că mai am până la salariu iar economiile mele din prezent nu îmi ajung ca să fac tot ce mi-aș dori.

Una din prietenele mele a venit cu soluția salvatoare. “Dacă îți sunt suficienți 600 lei poți împrumuta bani de la Zaplo “. Imediat m-am gândit la mama care cred că m-ar strânge de gât dacă ar auzi asta. Am refuzat și i-am spus politicos că nu am chef să plătesc dobândă aiurea și cine știe ce comisioane sunt. Fetele au început să râdă și au zis că sunt singura persoană care nu a apelat încă la ei.

Zaplo-min

Fetele mi-au explicat întreg procedeul. Poți apela la Zaplo pentru un împrumut și nu este nevoie de foarte multe acte. Mai exact ai nevoie de o copie după actul de identitate, o copie după extrasul de cont sau a talonului de pensie și contul în care să ți se vireze banii. Transferul se face rapid și fără nici un fel de probleme. Dacă sunteți la primul împrumut, pragul maxim este de 600 lei și trebuie restituit în 30 de zile. Pentru acești bani nu se percepe ABSOLUT NICI O DOBÂNDĂ dar trebuie să rețineți că acest lucru este valabil doar pentru primul împrumut. Al doilea împrumut este purtător de dobândă și mai exact pentru 1000 de lei trebuie să restituiți 1284 lei și tot așa.

Sună tentant și recunosc că nu am putut să rezist tentației. M-am gândit că mă voi folosi de acești bani și la scurt timp după ce revin din această mini vacanță urma să îmi iau și eu salariul și deci să restitui întreaga sumă împrumutată fără probleme. Totul a decurs conform planului și am avut o vacanță pe cinste. Am cheltuit doar jumătate din banii împrumutați dar mi-am făcut toate mofturile în această vacanță. Cred că voi apela și pe viitor la acest mic ajutor financiar pentru că toate informațiile sunt la vedere și nu am văzut comisioane ascunse.

Kamy

4 Comments

  1. Pacat ca am aflat cam tarzi. As fi avut si eu nevoie de cativa banuti in plus pentu vacanta. Oricum cu siguranta voi mai avea nevoie asa ca aceasta informatie este foarte utila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *