3 sfaturi pentru a arata perfect la botez vara!

Ai stabilit botezul copilului tau vara aceasta si vrei sa arati perfect? In acest caz, trebuie sa planifici fiecare detaliu, astfel incat sa te bucuri pe deplin de fiecare moment al acestei zile.

invitatie botez-minIntrucat toata organizarea ti se poate parea o mare bataie de cap, iti vin in ajutor cu cateva sfaturi extrem de utile. Astfel, vorbeste cu preotul de la Biserica unde vrei sa-ti crestinezi micutul, cauta un restaurant pentru petrecere si, nu in ultimul rand, da-le de veste tuturor apropiatilor cu ajutorul unor invitatii. De exemplu, poti comanda invitatie pentru botezul copilului de la TARAMUL IUBIRII, iar acestea iti vor fi livrate in maximum 4 zile de la plasarea comenzii!

 

Tine cont de cele de mai sus pentru a te organiza bine. De asemenea, daca vrei sa arati excelent atat la ceremonia propriu-zisa, cat si la petrecerea de dupa aceasta, citeste cu atentie si indemnurile de mai jos!

Iata ce poti face pentru a arata perfect la botez in vara aceasta:

1. lantic minionetteIn primul rand, este esential sa cauti o tinuta potrivita. Avand in vedere ca este un eveniment atat de special se impune o rochie pe masura. De aceea, ideal este sa te asiguri ca cea pe care o alegi iti va veni perfect si ca nu va scoate in evidenta kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Bineinteles, rochia trebuie accesorizata pe masura. In acest scop, iti recomand bijuterii de aur marca Minionette, intrucat sunt cu adevarat deosebite. Consultand oferta vei observa ca aceste creatii sunt originale, urmarind liniile stilului minimalist.

ochelari-cu-lentile-rotunde2. Bineinteles, detaliile conteaza si va trebui sa acorzi importanta coafurii si machiajului tau. Fa-ti o programare la un salon, insa asigura-te ca ai tot timpul in geanta un ruj bun, pe care sa il folosesti imediat ce observi ca buzele tale isi mai pierd din culoare. De exemplu, poti gasi si comanda rujuri de pe Bottegaverde.ro, intrucat sunt o multime de nuante si tipuri, care sigur iti vor placea! De asemenea, un alt detaliu important il reprezinta purtarea ochelarilor de soare. Fiind foarte cald vara, acestia nu au cum sa iti lipseasca. Pentru a-ti cumpara unii moderni, vezi ce ochelari pentru soare din colectia Melimelo iti plac si comanda-i rapid! In acest mod, te asiguri ca razele puternice ale soarelui nu te vor afecta sub nicio forma.

3. Cu siguranta, tot inainte de botez trebuie sa iti cauti niste sandale foarte comode, dar elegante in acelasi timp. Chiar daca nu ai mai mers de multa vreme pe tocuri, cu ocazia acestui eveniment va trebui sa o faci! Asigura-te ca perechea pe care o alegi se potriveste cu tinuta si ca reprezinta tipul de incaltaminte in care ai putea sta incaltata ore bune.  Asadar, pentru a te bucura asa cum iti doresti de botezul copilului tau, va trebui sa fii foarte organizata si sa planifici fiecare detaliu. De asemenea, pentru a arata cat mai bine, nu uita acasa rujul, ochelarii de soare si bijuteriile. Mai mult, alege o rochie si o pereche de sandale deosebite, in care sa te simti excelent

Kamy

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *