Patutul perfect pentru camera copilului

Atunci când am rămas însărcinată am început să primesc informații din toate direcțiile. Unii îmi povesteau din experiența proprie, alții vorbeau din auzite și care mai de care îmi explicau ce am de făcut. Am încercat să cern aceste informații și să nu le iau în seamă pe toate. Multe nu îmi erau utile și îmi era jenă să le spun că nu mă interesează.

Patut-cu-sertar-si-leganare-Clasic-confort-22374-3

Patut cu setar din lemn – Nichiduta

O prietenă care era și ea însărcinată în aceeași perioadă ci mine culegea informații de pe toate forumurile și toată lumea spunea că pe Nichiduță găsești multe produse utile pentru copii la prețuri bune. Cum am ajuns acasă am început să mă uit după ce mai aveam eu nevoie și evident că pătuț nu aveam. Am găsit pachete de patuturi copii din lemn online la prețuri foarte bune. Patut-fara-sertar-Paula-Natur-Venghe--Saltea-10-cm-46779-0-min

Patut din lemn cu saltea inclusă

Normal că am căutat și pe alte site-uri și la un moment dat chiar mă gândeam să îmi achiziționez unul la mâna a doua dar după ce am găsit pătuțurile de pe Nichiduță m-am liniștit. Oferta pe care am găsit-o aici a fost mult prea bună. Mai exact pătuțul din lemn cu saltea de cocos inclusă a fost 320 lei. Vă garantez că pătuțul este foarte calitativ și l-am folosit în primele luni și după un an. În restul perioadei a fost pe post de dulap pentru jucării sau a stat foarte puțin în el și exclus pe timpul nopții.

Am primit bani de la mama să îmi cumpăr acest pătuț și m-a sfătuit să aleg varianta cu sertar. Diferența între cel cu sertar și cel fără era foarte mică dar m-am gândit că în spațiul în care mă gândeam eu să îl pun nu prea aveam acces la sertar și din acest motiv am ales varianta fără. Ulterior mi-a părut rău că nu am luat cu sertar pentru că măcar aveam un loc de depozitare sub el și puteam să pun măcar lenjeriile copilului.

După aproape doi ani de folosire a pătuțului acesta arată intact. Salteaua s-a menținut foarte bine. După fiecare schimbare a așternutului am întors-o de pe o parte pe alta pentru că așa este indicat. Singura modificare a fost că am scos una din lateralele pătuțului pentru că l-am lipit de pat și se culcă în pătuț și pe timpul nopții se mai plimbă dintr-un pat într-altul.

Lenjeria mi-am cumpărat-o tot de aici pentru că vroiam una cu protecție pentru laterale și am ales un model cu Hello Kitty. Am primit coletul în câteva zile și acesta pe lângă faptul că a fost voluminos a fost destul de greu. Soțul a ansamblat pătuțul și când am ajuns acasă acesta arăta foarte frumos iar lenjeria roz cu hello kitty se potrivea mănușă.

Kamy

2 Comments

  1. Patut din lemn nu am avut pentru ca era cam piperat pentru mine in periada respectiva…..insa am avut saltea cu nuca de cocos la ambii copiii si o recomand.
    Copilul poate respira si cu fata in jos pe ea…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *