Competiția Superblog a luat sfârșit!

Paştele este pe sfârşite şi deja ne despărţim de tradiție, de pașcă, drobul preferat este pe sfârșite și încondeierea ouălor o lăsăm pentru la anul. Astăzi a fost o zi urâtă, chiar foarte urâtă și ploaia asta nu face altceva decât să mă deprime. Ce rost ar mai avea să merg în vizite pe așa o vreme? Anulăm totul și o lăsăm pe altă dată.

Spring SuperBlogPe lângă faptul că nu aveam una dintre cele mai bune zile, am mai primit o veste fulger. Îmi doream mult să ajung la gala SuperBlog care urma să aibă loc la începutul lunii mai. Sincer vă spun, că am rezistat și am scris cu drag sau cu mai puțin drag, pentru că îmi doream să ies din rutina zilnică. Îmi doream să am parte de-o ieșire și cu atât mai mult la mare.

Culmea culmilor, anul acesta este prima oară când această gală ține 2 zile. Ce poate fi mai frumos decât să urmăresc live gala și să mă bucur de ceea ce se petrece acolo de la distanță. Nici pic de chef nu mai avem să bifez această probă și totuși am zis să o fac de amorul artei.

Proba de astăzi este cea mai ciudată și cea mai trăznită de până acum. Dacă până în prezent, bloggerii parteneri sau colaboratorii se mulțumeau, prin a bate câmpii pe un anumit subiect, acum s-au gândit că cei ajunși până la final au o viziune cu mult diferită față de un blogger obișnuit. În concluzie, ne-au dat cuvinte cheie care trebuiesc aruncate din loc în loc în acest articol cu scopul de a scoate de la noi o abordare inedită.

Acum stau și vă întreb eu: cam ce legătură are pască, drob, încondeiere cu broască?! Vă spun eu …. nici una. Atunci poate faceți voi ceva conexiuni între 2 cuvinte ceva mai rar folosite precum a etira sau subseară? Ce rost ar fi avut acestea în povestea mea de Paște? Normal că nici una. Nu le-am găsit rostul și am avut o mică intenție în a căuta explicația primului verb. Am abandonat rapid.

Distracția nu a luat sfârșit pentru că bloggerii parteneri au fost mulți și, deci, idei cu duiumul …. pentru că am avut vreo 12 cuvinte cheie trăznite de acest gen. Alte idei răsărite au mai fost și clovn, chenar, eșarfă, mușcată, nasture, leagăn sau umezit. De aici deduc că fiecare are îndeletniciri diverse. Cu siguranță în juriu găsim o croitoreasă, o iubitoare de flori, o fashionistă, etc.

Știu că articolul meu nu este cel mai inspirat, dar cu el închei participarea mea la ediția de primăvară a Superblogului. Prestația mea nu a fost nici cea mai bună, dar nici cea mai proastă. Poate îmi voi face timp să scriu un articol complet distinct prin care să vă explic experiența mea despre această competiție!

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *