Apa La fântâna face echipa bună cu cafeaua Kafune

Luni, o zi ploioasă și rece în care ai fi dorit să faci orice altceva decât să stai la birou cu capul în calculator. Aceasta îmi este cea mai urâtă zi și cred că așa va rămâne. Ședința de la ora 11 începe în scurt timp și fiecare angajat trebuie să ia cuvântul și să vorbească despre obiectivele săptămânii în curs și realizările săptămânii trecute. Nici nu ai timp să-ți bei cafeaua în tihnă că trebuie să trebuie să te pregătești de ședință.

Cafea si apa-minCafeaua de luni dimineață

Dimineața de luni are un regim special și prefer să-mi savurez cafeaua după ședință și să mă pot relaxa în voie. Se pare că nu sunt singura din firmă care adoptă acest ritual și că marea majoritate a angajaților fac la fel. Prin acest ritual, aproape jumătate de oră din timpul programului se pierdea la cafea și nimeni nu făcea nimic productiv pentru firmă.

Cafea Kafune-minConducerea s-a gândit să schimbe puțin strategia și a propus ca la ședință săptămânală, fiecare angajat să-și servească cafeaua și să fie o discuție liberă și relaxantă. De  curând, firma a semnat un contrat nou cu firma La fântâna și pe lângă dozatoarele de apă, am primit și cafeaua Kafune care s-a dovedit că este delicioasă și foarte aromată.

Cafeaua din timpul ședinței s-a dovedit a fi un succes

Metoda aplicată se pare că a avut un real succes. Simpla propunere de a servi cafeaua în timpul ședinței a făcut ca lumea să fie mai comunicativă, să vină cu propuneri interesante și după încheierea ședinței toată lumea s-a întors la birouri fără a mai fi nevoie de o relaxare suplimentară.

Evident că nimic nu se compară cu o cafea însoțită de un pahar cu apă rece. Parcă ai un alt tonus și o altă energie. Așa cum pământul are nevoie de apă ca să rodească, așa avem și noi nevoie de apă și cafea care să ne ofere acea energie de care avem nevoie.

kafune intenso-minKafune este o brandul propriu de cafea La Fântâna creat de specialiști de tradiție ca brand superior din sortimente de boabe. Acesta vine la pachet cu un espressor care face cafelele la minut și râșnirea boabelor este făcută pe loc. Gustul cafelei pare mult mai intens și cred că din acest motiv se simte prospețimea cafelei în fiecare ceașcă băută.

Kamy

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *