Am nevoie de usi de interior noi!

Este foarte frumos ca în casă să fie o unitate și pe cât posibil să faci ca obiectele din interiorul unei camere să se potrivească cu restul pieselor de mobilier. Apartamentul în care stau este complet mobilat și arată foarte bine deși nu mi-am pus amprenta prea mult în acest aspect. Cu timpul lucrurile se mai strică sau se deteriorează și trebuiesc schimbate. Cam așa s-a întâmplat cu canapelele de piele din sufragerie. Copilul a început să scrie pe ele într-un colț și treptat a ajuns să arate din ce în ce mai rău. Pentru că nu am avut de ales a trebuit să schimbăm canapeaua.

Usi de interiorDupă incidentul cu canapeaua au urmat ușile. Sunt niște uși făcute pe comandă care ar fi trebuit să țină o lungă perioadă de timp dar a apărut o problemă … copilul. Este și normal să îl las puțin nesupravegheat atunci când îi pregătesc masa sau mai fac câte ceva prin casă. Eu eram bună bazată că se uită la televizor și stătea cuminte. După o perioadă de timp am văzut că ea se ducea după ușa care stătea în permanență deschisă și scria cu creioanele pe ea. Am găsit urme de cariocă sau chiar zgârieturi adânci ca urmare a apăsării repetate cu creioanele. Aproape nu mi-a venit să cred când am văzut dezastrul. I-am explicat că nu este tocmai bine ceea ce a făcut dar nu știu cât m-a înțeles. Evident că nu puteam să stau cu mâinile în sân așa că am încercat să caut uși similare.

Am 7 uși în casă același model și nu aș vrea să le schimb pe toate. Aș cheltui o avere dacă ar trebui să fac asta așa că ma căutat cea mai avantajoasă alternativă. Pe www.usi-bune.ro am găsit usi din lemn masiv și model apropiat celui pe care îl aveam deja.

Trebuia să iau legătura cu firma pentru a vedea cum se rezolvă problema cu livrarea și m-a asigurat că ușa o voi primi acasă în cel mai scurt timp și că montajul se face pe baza celei vechi pentru că se potrivesc. am dat toate dimensiunile de care era nevoie și în plus tocul nu se va schimba pentru că acesta este în aceeași nuanță cu ușa. Îmi doresc să nu mai am surprize neplăcute de acest gen pentru că ultimele boacăne făcute au fost cam costisitoare. Așa este când ai copii mici.

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *