Drumeție sigură cu mașina oricând, doar led auto

Dotați-vă mașina cu Led auto și porniți la drum fără riscuri. Ledul auto este un bun necesar pe orice tip de traseu. Ledul luminos este o sursă de lumină care permite modularea formei radiației luminoase. Acest tip de becuri produc mai puțină căldură și nu au un consum ridicat de energie.

spotlight-227385_960_720-minDe ce să alegem Ledurile auto?

Considerat poate un moft, ledul auto este un accesoriu util. Condițiile de timp și vreme nu sunt întotdeauna favorabile. Este posibil ca anumite trasee să nu fie luminate suficient sau chiar deloc. Ploaia sau ceața sunt factorii de mediu care ne obligă adesea să tragem mașina pe dreapta și să renunțăm la parcurgerea traseului. Pentru toate aceste situații neplăcute salvarea vine de la ledurile auto.

proiector-led-uato-offroad-126w-led-box.ro-228x228-minLedul auto are un aspect plăcut și produce suficientă lumină cât să avem vizibilitate optimă pentru a circula. Ledurile auto sunt folosite ca și indicatori ai dispozitivelor electronice sau ca surse de iluminare. Lumina pe care ledul o produce depinde de combinația și starea materialului semiconductor folosit. Acesta poate fi în spectrul vizibil, infraroșu sau ultraviolet. Numărul aprinderilor ledului auto nu are consecințe asupra duratei de funcționare. Ledurile au putere de aprindere mult mai mare decât becurile obișnuite. Acestea sunt foarte rezistente la șocurile la care mașina este supusă.

Tipuri de leduri auto

Ledurile auto au o fiabilitate ridicată și superioară. Lumina acestora nu produce radiații infraroșii sau ultraviolet. Culoarea lor este perfect definită, vizibilă și cu un plăcut aspect estetic. Aceste leduri nu dăunează mediului înconjurător, sunt ecologice. În trafic ledurile nu obstrucționează privirea. Piața produselor de iluminare pune la dispoziția clienților o gamă variată de led auto. Pot fi leduri care pornesc de la un singur led central și până la un număr mare de leduri. Aceste corpuri se diferențiază și în funcție de mașina la care urmează să fie aplicate.

Ledul auto este destinat SUV-ului, mașinilor 4×4 și autoturismelor. Proiectoarele led auto se diferențiază și în funcție de forma pe care o au. Pot avea forma rotundă, curbată sau dreptunghiulară. Dimensiunea este un alt criteriu de clasificare a ledului auto. Pornesc de la câțiva centimetri și pot ajunge la dimensiuni de peste 1 metru.

Cele mai bune leduri vin de la LED BOX

Led Box este o societate comercială care pune la dispoziția clienților o gamă diversă de leduri auto. Led Box asigură livrare rapidă și în siguranță a produselor. Produsele sunt livrate în 24 de ore, oriunde în țară. Ledurile beneficiază de garanție timp de 24 de luni. În caz de probleme întâmpinate cu ledurile auto, societatea are o politică ideală: ,,Nu reparam, noi schimbăm”. Firma oferă și accesoriile necesare pentru a monta ledurile auto.

Led Box are tot timpul promoții și oferte bune ale produselor. Produsele sunt disponibile la cele mai bune prețuri. În stocul magazinului se regăsesc zeci de modele de proiectoare  LED de 10, 20, 30, 50, 100 sau 150 W. Magazinul dispune de proiectoare LED cu senzor, proiectoare LED fără senzor, cu microled și proiectoare cu LED RG 3.

Pe site-ul Led Box fiecare produs are descriere detaliată. Furnizorul oferă toate informațiile necesare despre produs, cum și unde pot fi folosite, grad de utilizare și rezistență.

Despre experiența mea, cu sau fără Led auto

Am plecat la munte cu SUV-ul nașilor noștri în toamnă trecută la munte. Am pornit la drum în jurul prânzului și am primit asigurări că vom ajunge repede la destinație. Pe traseu am întâmpinat probleme de vizibilitate din cauza ceții. Am fost nevoiți să ne cazăm la o altă locație și am mers a doua zi la locația la care aveam rezervare. Am observat că mașinile localnicilor zonei erau dotate cu leduri auto și proiectoare și am înțeles cât de importante sunt.

În această primăvară am achiziționat un led auto pentru autoturismul nostru. Am plecat seara la munte, nici întunericul și nici ploaia nu ne-au pus piedici în parcurgerea drumului. Este o adevărată plăcere să poți călători seara, să ai lumină suficientă și să te simți în siguranță.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *