Cu Rent a Car scapi oricand de necaz!

Am auzit un zgomot sinistru si am avut o presimtire.

Ceea ce conteaza, din pacate, cel mai mult in acest moment pentru mine, este masina mea cea nou, nouta, la care mai am inca o groaza de rate de platit. Masina mea, pe care un coleg de serviciu (care nu a aflat inca la ce folosesc oglinzile retrovizoare si franele) mi-a tamponat-o in parcare atat de rau cu SUV-ul lui 4×4 mare cat un tanc rusesc, ca m-a lasat, nu numai fara faruri, ci si fara radiator…

Masina de inchiriat-minBine-bine, am si eu asigurare, ca tot omu’, iar pe vinovat l-am strâns cu uşa (a se citi: l-am scos la inaintare pe avocatul meu), dar maine ce ma fac? Ca-mi vine mandra din UK (a stat cateva saptamani la sora ei, maritata cu un englezoi) si eu trebuie s-o iau de la aeroport si poimaine s-o duc la mama ei, care s-a mutat cu domiciliul tocmai acolo unde se agata harta Romaniei in cui – provincie de provincie, frate! Bine ca nu-i maica-mea aici, ca iar ma lua la unspe’ metri ca de ce nu m-am cuplat eu cu o „fata de Bucuresti”. Dar sper sa ma ajute amicul meu, Fluffy, poreclit astfel ca e sclifosit de felul lui.

Da’ altfel e baiat descurcaret  nevoie-mare. Mai ales cand vine vorba de masini si de fete! Mai acum vreo doua saptamani a aparut cu o fata frumoasa cu plete blonde pana la mijlocul spatelui. Pai cum  sa n-o cucereasca, daca era la volanul unui Audi rosu (masina de masina, frate!) cand l-am vazut cu respectiva? Maica-mea, daca ar fi aici, si-ar da cu parerea ca poate „o fi el baiat bun sa-ti dea masina vreo doua zile cu imprumut”. Chestia e ca amicul meu Fluffy n-are masina de nicio culoare, ca nu-şi poate permite – mai are de platit jdemii’ de rate la casa. La birou vine cu o traznaie de trotineta electrica… Cum  s-o fi descurcat la faza aia cu blonda si Audi-ul rosu?

rent a car-minStand eu pe bordura trotuarului in pozitia tipului ala de la Hamagia, scot telefonul si-l sun pe Fluffy. Dupa ce i-am povestit ce necaz m-a lovit, l-am intrebat pe unde sa scot camasa. Se pare ca l-o fi parasit blonda (l-o fi vazut pe trotineta, mai stii?) ca, in loc sa-mi ofere o solutie mi-a raspuns: „Google rulzz!” Dupa ce l-am injurat si am inchis telefonul, m-am intors la mine in birou (spre marea uimire a unor colegi mai carieristi de felul lor, care nu ma stiu atat de constiincios) si am deschis computerul.

Ca niciodata  a pornit „la sfert”, cum zic şoferii şi am intrat pe Net, dand „cu soarecele-n Google”, cum ar zice numitul Fluffy. Tag-ul de cautare a fost, evident masini de inchiriat Bucuresti”.

Din Otopeni, adică in apropiere de aeroport! Dorind eu sa vad cum sunt masinile si preturile, am intrat pe pagina aia cu ofertele masini de inchiriat Bucuresti si m-am decis sa ma multumesc cu un Logan sau cu un Opel Corsa, pe care le-as putea inchiria cu numai 12,96 ero pe zi. La faza asta am aflat si cum de i-a luat amicu’ Fluffy ochii blondei cu Audi-ul ăla rosu: l-a inchiriat! Tot de la Rent a Car, cu 26,40 euro pe zi…

 

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *