Surpriză înainte de nuntă: o seară la masaj

Cuplurile moderne au depășit barierele tradiționale ale intimității. Gradul de permisivitate diferă în funcție de gândirea fiecărei persoane. Uneori partenerii simt nevoia de ceva nou. Își doresc să se bucure de momente intime deosebite pe care le pot obține în saloane specializate. Salonul de masaj erotic este un astfel de loc special. Masajul erotic presupune anumite mișcări specifice. Cadrul în care are loc acest moment intim este unul relaxant. Masajul  se bazează pe îmbinarea tehnicii cu senzualitatea. Persoana care se bucură de masaj descoperă noi senzații.

Salon masaj-minUn dar inedit pentru ultima noapte de burlăcie

De curând, o prietenă s-a căsătorit și a vrut sa îi ofere soțului o surpriză relaxantă pe care să o țină minte. După ce a meditat îndelung asupra cadoului dinainte de nuntă, buna mea prietenă a decis să își trimită soțul la un salon de masaj. Ea vede masajul erotic asemeni unui masaj de relaxare și s-a arătat încântată de ideea această inedita. În saloanele de masaj erotic sunt angajate profesioniste sau profesioniștii care dețin foarte bine arta masajului.
Eu zic că trebuie să fim mai deschiși la minte și să avem acea curiozitate de a încerca, de a experimenta chestii noi. Dintr-un salon de masaj erotic partenerul poate învăța lucruri noi care îi pot plăcea și pe care și-ar putea dori să le încerce împreună acasă.
Prietena mea a căutat mai multe saloane pe internet și s-a oprit asupra unui salon de masaj erotic Bucuresti, care i-a atras foarte mult atenția. A ales un salon de masaj erotic într-o locație sigură, care este situat într-o zonă centrală. A urmărit un mic film pe site-ul salonului și a fost încântată de atmosfera din incinta locației. Personalul calificat și eleganța din interiorul locației au motivat-o să îi ofere soțului cel mai frumos dar.

Un salon de masaj erotic unic în București – relaxarea dinainte de nuntă

Înainte de toate trebuie să fim conștiente că un masaj erotic nu înseamnă să se ajungă până în acel punct intim. Nu este vorba despre nici un fel de contact, ci put și simplu de un masaj puțin mai diferit decât unul de relaxare. Totul se face într-o atmosferă plăcută și prietenoasă și din acest motiv preferă unele cupluri să meargă împreună. Fiecare are plăcerile lui.
Soțul prietenei mele a fost foarte mulțumit de darul soției. Aceasta mi-a mărturisit că partenerul ei a apreciat foarte mult surpriza. Ceva nou pentru partenerul ei, și surprinzător, salonul de masaj i-a adus o relaxare deplină înaintea celui mai important moment din viața lor. În ultima noapte de burlăcie, soțul s-a bucurat de masaj erotic în camera jacuzzi. Partenerul prietenei a avut parte de un răsfăț divin, apa caldă i-a relaxat trupul, iar masajul i-a adus un plus de plăcere. Sigur nu v-a uita prea curând acest cadou. În curând va fi ziua soțului meu așa că mă bate gândul să îl trimit la un salon masaj erotic.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *