Cum poti transporta marfa din Romania in Spania

Când te gândești la Spania îți închipui distracție, plajă, shopping sau plimbare sau multe alte activități plăcute pe care le poți face în această locație. Mi-ar place să cred că nu sunt singura persoană care se gândește la așa ceva. Verișorul meu este plecat în Spania dar la muncă. Nu știu de ce dar îmi închipui că totul este roz și că este o plăcere să lucrezi într-o țară străină, cu atât mai mult cu cât vorbești de Barcelona. Este un oraș mare cu multe oportunități și totuși trebuie să ai un mic sprijin la început ca să poți să te pui pe picioare la început.

expresstrans

El avea un prieten acolo și a ales să meargă și el acolo pentru că îi găsise un job bun pentru care primea o remunerație frumoasă. Când a plecat de acasă a fost val vârtej și și-a luat cu el strictul necesar dar după ce a ajuns acolo a realizat că are nevoie de multe lucruri personale și ca să mergem noi până la el să le ducem ar fi fost multe prea costisitor. Așa am aflat de o firmă care intermediază transport colet către Spania . Am fost mai mult decât mulțumită de rezultat și din start am zis că trebuie să iau legătura cu cei de la firmă pentru a-mi confirma că mă poate ajuta.

Nu vreau să vă spun că m-am dus cu 4 geamantane destul de voluminoase care în mod normal ar fi încăput cu greu într-o mașină mică și că mă așteptam să mă coste o avere dar nu a fost așa. Nici nu am întrebat care a fost metoda de calcul pentru suma plătită. Oricum m-a costat mult mai puțin decât dacă m-aș fi dus până acolo sau dacă aș fi ales o altă metodă. Am primit detaliile referitoare la modul în care puteau fi ridicate gențile.

Tot ce a trebuit să mai fac a fost îmi anunț vărul de coletele care urmau să intre în posesia lui în 2 zile și m-am bucurat că am reușit să îl ajut. Drept bonus am cerut să se stabilească într-o locație plăcută și relaxantă pentru că la vară îmi doresc să ajung și eu prin Spania și dacă aș avea un loc unde să mă cazez aș economisi ceva bani. Sper ca vara viitoare să fie tot în Spania deși nu m-aș supăra dacă ar schimba orașul pentru că nu țin morțiș să văd Barcelona.

Kamy

5 Comments

  1. Sunt astfel de firme care transporta colete și în alte locații din Europa…și chiar persoane fizice care fac drumuri săptămânal în alte tari pentru a plasa colete. Este un lucru cu adevărat extraordinar și de mare folos pentru cei ce muncesc în afară.

  2. O informatie foarte utila si eu am avut recent nevoie de un astfel de serviciu si am trimis coletul meu printr-o cunostiinta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *